fjk Napisano 12 Styczeń 2005 Autor Napisano 12 Styczeń 2005 Jak sie okazuje i w Warszawie sa jeszcze miejsca warte odkrycia :) Dzisaj wybralem sie z kolegami do tunelu w ktorym bylem kilka lat temu.Aby poznac co kryje sie za zawalikiem jaki jest w tym tunelu zaopatrzylismy sie w saperki i duzo czekolady. Oto moja mala foto relacja.
fjk Napisano 12 Styczeń 2005 Autor Napisano 12 Styczeń 2005 wejscie kryje sie pod niepozornym wlazem studzienkowym, ale sciek bynajmniej to to nie jest
fjk Napisano 12 Styczeń 2005 Autor Napisano 12 Styczeń 2005 jako najmniejszy w barach zostalem wytypowany do przejscia na druga strone jako pierwszy i poszezenie przekopu dla innych
fjk Napisano 12 Styczeń 2005 Autor Napisano 12 Styczeń 2005 po chwili do chodzimy do niewielkiej sali w ktorej nerzeszcie mozna stanac z wyprostowanymi plecami
fjk Napisano 12 Styczeń 2005 Autor Napisano 12 Styczeń 2005 w sumie w tunelu sa 3 odnogi jedna konczy sie czym takim
fjk Napisano 12 Styczeń 2005 Autor Napisano 12 Styczeń 2005 druka konczy sie wystajaca dosyc nowa na oko rura, mysle ze w tym miejscu tunel zostal przeciety przez fundamenty jakiegos nowego domu, spoznilismy sie.
fjk Napisano 12 Styczeń 2005 Autor Napisano 12 Styczeń 2005 no ni nic :) trzeca odnoga konczy sie zawalem ale nie wyglada on na taki co mozna go przekopac niestety nie mam zdjecia :(
fjk Napisano 12 Styczeń 2005 Autor Napisano 12 Styczeń 2005 zasypana gruzem piachem i wyglada jak by bylo za nia wyjscie gdzies i byla zabezpieczona od drugiej strony
Boruta Napisano 13 Styczeń 2005 Napisano 13 Styczeń 2005 Ale fajnie, ja też bym tak chciał. Wysłałem mail'a do kumpla z Warszawy, zobaczymy.
fjk Napisano 13 Styczeń 2005 Autor Napisano 13 Styczeń 2005 No zawsze to ciekawostka, ostatni raz bylem tam ok 7 lat temu i wszystko wygladalo tak jak wczoraj wiec mysle ze nikt sie tam nie przekopywal. Ja wtedy rozkopalem kawalek ale balem sie przelazic. Teraz po drugiej stronie znalazlem pudelko po delicjach jednak mysle ze dostalo sie ono do tunelu od drugiej strony. Od tego miejsca gdzie jest ta zolta rura.
kopao Napisano 13 Styczeń 2005 Napisano 13 Styczeń 2005 Do fjk.Prawdopodobnie, że byłem w tym kanaliku z drugiej strony zawału. Mam w Wa-wie cały labirynt tuneli do odkrycia na które mam oryginalne dokumeny z XIX w.Odezwij sie do mnie kolego w sprawie waszych prac odkrywczych, to ustalimy czy o ten sam tunelik chodzi. tel. do mnie 0602494806 wcześniej wejdz na moją stronę www.republika.pl/fl2004kopao -Zbyszek
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.