Skocz do zawartości

Koszalin vol. III

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 494
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie oto chodzi!
nie wykrywka jest zdrowa (chyba) i nie na mojej działce ,fanty też są , worek monet też był,ładny kolorek też był ale smutno tak po porażce!!!!! ( ALE JAK POMYŚLE ŻE TRZEBA BĘDZIE PRZEKOPAĆ HEKTAR DZIAŁKI TO MI SIĘ LŻEJ ROBI hi hi?????)

Witam Koszalin !
co tam u Was ? pełna mobilizacja do sezonu ???
ja juz tez zaczynam powoli szwędać sie po terenie. I mam do Was osobliwe pytanko - czy podczas waszych wędrówek w okolicach Koszalina, Mielna czy Unieścia natrafiliście na podstawy pod radary Wurzburg-Riese ??? (lub inne?)

Pozdrawiam
Tomek

ps: czyja jest ta Iskra przy wylocie na Szczecin ?

Chwała,

nie czuję dolnej części pleców. Dopiero kończę pracę.
Jak widzę co nieco się działo.

Lobo: iskra stoi a podstawy do radaru nie spotkałem na swojej drodze. Może L.(ion) coś trafił?

O.: reflektujesz na mapę. Jej zakres: skraj południowo- zachodni to miejscowość Budowo (Budow) [do Bytowa ok. 15 km na południe]; północno-zachodni to zachodnie brzegi J. Łebsko. Jeśli Ciebie interesuje to daj znać - zabiorę do pracy.

L.: - wykrywki zamówione?

der K.:Jak minęła niedziela?
R.: coś taki skwaszony? Czyżbyś coś zgubił?

Czekam na jakiekolwiek sygnały - bywajcie - M.

Lobo: Iskara należy do hurtownii budowlanej. A jak wygladają te podstawy do radaru? Bo kilka dziwnych rzeczy jest wzdłuż brzegu.
Wojna: wykrywki jeszcze nie zamówione - muszę najpierw mieć gotówkę w garści. Dodatkowo Proscan zaoferował mi dwa różżne pinpointery w atrakcyjnych cenach i się zastanawiam. Jak ktoś jest zainteresowany to niech do mnie napisze.
Popzdrawiam L.

Blady wita Koszalin.
Nie mam zamiaru przeszkadzać w organizowaniu ogniska ale mam małe pytanko do kolegi Raczka:
czy można wiedzieć na jakim sprzęcie śmigasz bo z tego co widać po postach to wyniki sa imponujace.

pozdrawiam b...

Witam kolego Bladego!

Na poczatku pytanko: skąd jesteś? Na twoje pytanie odpowiadam ze od 9 marca 2005 roku,testuje Rutus Solaris.Efekty są w miare widoczne i dośc spore jak na nasz polski wykrywacz z którego jestem bardzo zadowolony.
Pozdrawiam...J...

Raczek jak będziesz miał czas to możemy się przejść na spacer po woim" lesie. Ultrę już sprzedałem ale tego PI nie mogę się coś pozbyć. Póki nie mam kasy pozostają spacery jako osoba towarzysząca.
Pozdrawiam L.

Kolego Raczek.
Tutaj kołobrzeg.Czyli utwierdziłeś mnie w przekonaniu że solaris mimo niskiej ceny jest cholernie" konkurencyjny do całej tej reszty.Ja mam przeznaczone około 3000zł.na piszczałke bo do tej pory biegałem na pożyczonym geo- scanie ale właśnie po co wywalać tyle kasy skoro owy solaris jest ok.

pozdrawiam b...

Następny wypad z R. obrodził guziczkiem z gwiazdą podobnym do znalezionego na drodze z kolegami 2XL i W. oraz 5 gr z 49'

Z ostatniej soboty ogólna fotka mi się pochrzaniła ,mam tylko szczegółowe.
W powszechnie znanym mieście wyszło takie coś...

Chwała,

to der K. ma z głowy. Ja obiecalem i ... jak zwykle.

do wszystkich: L.(ion) zaprasza na niedzielę, można (trzeba?) z osobami tow. Musimy się tylko umówić co do jadła i trunków oraz czasu nawiedzenia jego spokojnej (do tej pory) przystani.

Czekam na sygnały - trzeba ssmanem powiadomić L.(ion)`a o wyniku ustaleń - rzadko odwidza te strony.

Bywajcie - M.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie