omen Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Witajcie !Mam trzy dni prawie wolne ( w sobotę o 8.00 mam spotkanie - potrwa do 9.00 - 9.30 ).Czekam na pomysły.Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 7 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Chwała,niechybnie tak będzie. Piątek - u mnie się jeszcze decyduje. Nie wiem co началство wykombinuje. Będziemy w tzw kontakcie. Szkoda, że mam tak mało czasu - zazdroszczę kolegom znalezisk - samych możliwości szukania właściwie.Tymczasem bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 U mnie piątek odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 I co ????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 witam ja jutro ide koło ciebie .O.pozdrawiam.J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 witam: Panowie O.L.der K.W.Jutro sobota ,, jakieś propozycje już są .. pozdrawiam .J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Mówcie jaśniej kolego R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to że der K. i W. dokonali recesji zawiazując jakąś konspiracyjną organizację (zbieraczy kolorków???) i wprowadzili embargo informacyjne;)Wskazane złożenie radykalnych samokrytyk;)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Witam,Panowie i jak tam? byliście? coś sie trafiło?pozdrawiamLobo26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Witajcie !!Źle się dziej...Trza radykalnych rozwiązń !!!!Sromota ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 10 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2005 Chwała,w związku z tym, że chwilowo jesteście zrażeni do swoich wykrywek jak i inwencja jakowaś w Was wygasła postanowiliśmy z der K. o samotnym wyjeździe. I nie ma się co obruszać - przeca znacie nr tel. (a nie zawsze zaglądam na forum) - kontakt powinien być w dwie strony.Mam nadzieję, że rozumiecie - bo jak nie to pogadamy inaczej ... hi hi.Mamy zweryfikowane dwa tematy. Jak obrabię materiał to napiszę relację. Niestety nie mieliśmy ze sobą pstrykacza.TYmczasem tyle - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 Omen jak byś nie wiedział to winny jest twój wykrywacz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 11 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2005 Chwała,bijcie - wytrzymam hi hi ...powidźcie lepiej kiedy kupujecie te rewelacyjne wykrywki, jeszcze w tym sezonie? Może jakieś przemyślenia po przeglądaniu map? Jakieś nowe miejsca? Macie troche więcej czasu niż ja czy der K. (tak mi się wydaje) ...Czekam na sygnały - bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 Witajcie nie chwaliłem się wam ale udało mi się wykopać prawie cały wydech od poloneza istny rarytas i żadkość, zdjęć niestety nie załączyłem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 Plan jest taki, że w tym tygodniu sprzedam dwa wykrywacze a w przyszłym zamówimy z Omenem solarisy. Jak to będzie wyglądało życie zweryfikuje. Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 12 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2005 Chwała,L.: a jak długi jest czas od zamówienia do realizacji? Zastanówmy się co z łik, łik-endem. W sobotę będę mósiał wyskoczyć do Indianina (jeszcze nie wiem o której)- odwiedzić niebogę. Spotkała go przykrość od niedobrych ludzi. Straty: trzy złamane zęby, zdaje się, że złamany nos. Jeszcze gorsze są straty natury duchowej - zdołowało to go zupełmie.Niestety nie mogę zakończyć czyszczenia, a co za tym idzie nie mogę zrobić fotek. Za mało czasu na wszystko. Dzień za krótki. Ale mam ndzieję uporać się z tym do czwartku.Jakieś przemyślenia co do nowych miejsc, spostrzeżenia z wycieczek, nowe pomysły?L(ion).: kop dalej może wyciągniesz cały pojazd - w najgorszym wypadku po sprzedaniu złomu będziesz miał na wykrywkę hi hi. A propos wykrywki: sprzedałeś już swoją? A jeśli to co chcesz nabyć?Kol. R.(aczek): a co u Ciebie - jakosi cicho z Twojej strony - zmieniłeś działkę, czy może nigdzie nie byłeś?Może Ty masz pomysł na łik endowy wypad?Tymczasem tyle - czekam na sygnały - bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 WITAM KOLEGÓWPOMYSŁÓW TO JA MAM OD GROMA.TYLKO WAS NIE MOŻNA ZEBRAĆ.JA JESTEM OTWARTY NA WASZE PROPOZYCJE.RZUCACIE HASŁO I ROBIMY WYPAD. MOJE FANTY NIEDZIELNE TO: 3 MONETY PO 1949 R., 4 ŁUSKI OD MAUZERA, 3KG ZŁOMU MILITARNEGO.POZDRAWIAM I CZEKAM NA PROPOZYCJE.J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 Witam :)To dzisiejszy fant , mała przerwa w pracy i proszę wylazło co nieco na drodze pozdrawiam wszystkich .J. :) :) :) :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 Witajcie !Piękne trafienie kolego R. Teraz wiecie Panowie dlaczego z L. ( nie info. ) zmieniamy piszczałki !!Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 12 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2005 Chwała,bardzo, bardzo R. Niestety nie mam przerw w pracy, a gdyby nawet to za daleko do lasu ...drogi O.: dobrze wiesz, że sama wykrywka to nie wszystko - może R. ma niewyczerpany limit szczęścia, duży (wiekszy od innych) zapał, a w końcu jak widać częstotliwość z jaką wychodzi z domu na grzebanie" jest większa niż u nas wszystkich razem. Ale to dobrze, że Ciebie wzięło" - nie będziesz polegiwał i kontemplował przyrody walorów hi hikończę - jutro znowu długi i ciężki dzień ...Bywajcie - i znaki dawajcie - niech Duch nie upada - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 WitamFajna monetka.Jak ktoś mądry powiedział 90% to szczęście ,nos do poszukiwań a 10% to sprzęt ,jednak czas jak zwykle zweryfikuje poglądy.Wybieram się w czwartek po południu w teren.Jak by ktoś miał ochotę to znacie namiary.Pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 Witam !Jakieś szczegóły d. K.?Pozdawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 WitamPochrzaniło mi się w robocie ,i na wykopki będę miał czas od 11. To tyle szczegółów :)Jakby pewnym zbiegiem okoliczności ktoś miał wolne w pracy i czas na wykopki to wypatruję SS mana z wiadomością.Pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 Witajcie !Dotychczas 11 to nie było dla mnie po południu , ale człowiek przez całe życie się uczy. Niestety mam czas dopiero wieczorem tzn. około 16.00.Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 Mój wykrywacz już poszedł. Omen zamawiamy w przyszłym tygodniu???Dodatkow rozglądam się za white'sem. Okazalo się że mogę takiego dostac w za 2-3 miesiące.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.