Skocz do zawartości

Koszalin vol. III

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 494
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Chwała,

niechybnie tak będzie. Piątek - u mnie się jeszcze decyduje. Nie wiem co началство wykombinuje. Będziemy w tzw kontakcie. Szkoda, że mam tak mało czasu - zazdroszczę kolegom znalezisk - samych możliwości szukania właściwie.

Tymczasem bywajcie - M.

Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to że der K. i W. dokonali recesji zawiazując jakąś konspiracyjną organizację (zbieraczy kolorków???) i wprowadzili embargo informacyjne;)
Wskazane złożenie radykalnych samokrytyk;)
Pozdrawiam L.

Chwała,

w związku z tym, że chwilowo jesteście zrażeni do swoich wykrywek jak i inwencja jakowaś w Was wygasła postanowiliśmy z der K. o samotnym wyjeździe. I nie ma się co obruszać - przeca znacie nr tel. (a nie zawsze zaglądam na forum) - kontakt powinien być w dwie strony.

Mam nadzieję, że rozumiecie - bo jak nie to pogadamy inaczej ... hi hi.

Mamy zweryfikowane dwa tematy. Jak obrabię materiał to napiszę relację. Niestety nie mieliśmy ze sobą pstrykacza.

TYmczasem tyle - M.

Chwała,

bijcie - wytrzymam hi hi ...

powidźcie lepiej kiedy kupujecie te rewelacyjne wykrywki, jeszcze w tym sezonie? Może jakieś przemyślenia po przeglądaniu map? Jakieś nowe miejsca? Macie troche więcej czasu niż ja czy der K. (tak mi się wydaje) ...

Czekam na sygnały - bywajcie - M.

Chwała,

L.: a jak długi jest czas od zamówienia do realizacji?

Zastanówmy się co z łik, łik-endem.
W sobotę będę mósiał wyskoczyć do Indianina (jeszcze nie wiem o której)- odwiedzić niebogę. Spotkała go przykrość od niedobrych ludzi. Straty: trzy złamane zęby, zdaje się, że złamany nos. Jeszcze gorsze są straty natury duchowej - zdołowało to go zupełmie.

Niestety nie mogę zakończyć czyszczenia, a co za tym idzie nie mogę zrobić fotek. Za mało czasu na wszystko. Dzień za krótki. Ale mam ndzieję uporać się z tym do czwartku.

Jakieś przemyślenia co do nowych miejsc, spostrzeżenia z wycieczek, nowe pomysły?

L(ion).: kop dalej może wyciągniesz cały pojazd - w najgorszym wypadku po sprzedaniu złomu będziesz miał na wykrywkę hi hi. A propos wykrywki: sprzedałeś już swoją? A jeśli to co chcesz nabyć?

Kol. R.(aczek): a co u Ciebie - jakosi cicho z Twojej strony - zmieniłeś działkę, czy może nigdzie nie byłeś?
Może Ty masz pomysł na łik endowy wypad?

Tymczasem tyle - czekam na sygnały - bywajcie - M.

WITAM KOLEGÓW
POMYSŁÓW TO JA MAM OD GROMA.TYLKO WAS NIE MOŻNA ZEBRAĆ.JA JESTEM OTWARTY NA WASZE PROPOZYCJE.RZUCACIE HASŁO I ROBIMY WYPAD. MOJE FANTY NIEDZIELNE TO: 3 MONETY PO 1949 R., 4 ŁUSKI OD MAUZERA, 3KG ZŁOMU MILITARNEGO.POZDRAWIAM I CZEKAM NA PROPOZYCJE.J.

Chwała,

bardzo, bardzo R. Niestety nie mam przerw w pracy, a gdyby nawet to za daleko do lasu ...

drogi O.: dobrze wiesz, że sama wykrywka to nie wszystko - może R. ma niewyczerpany limit szczęścia, duży (wiekszy od innych) zapał, a w końcu jak widać częstotliwość z jaką wychodzi z domu na grzebanie" jest większa niż u nas wszystkich razem. Ale to dobrze, że Ciebie wzięło" - nie będziesz polegiwał i kontemplował przyrody walorów hi hi

kończę - jutro znowu długi i ciężki dzień ...

Bywajcie - i znaki dawajcie - niech Duch nie upada - M.

Witam
Fajna monetka.
Jak ktoś mądry powiedział 90% to szczęście ,nos do poszukiwań a 10% to sprzęt ,jednak czas jak zwykle zweryfikuje poglądy.
Wybieram się w czwartek po południu w teren.
Jak by ktoś miał ochotę to znacie namiary.
Pzdr der K.

Witam
Pochrzaniło mi się w robocie ,i na wykopki będę miał czas od 11. To tyle szczegółów :)
Jakby pewnym zbiegiem okoliczności ktoś miał wolne w pracy i czas na wykopki to wypatruję SS mana z wiadomością.
Pzdr der K.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie