Skocz do zawartości

Koszalin vol. III

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

Lobo nie będziemy dwa razy jeździć. Bardziej interesuje nas meeting in pub:)Czekamy na koordynaty co do miejsca i czasu. Może wynalazłbyś" jakiś likal poza starówką żeby uniknać zbędnego zgiełku??
Pozdrawiam L.

• Odpowiedzi 494
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Przegłosowaliśmy (przez aklamację) że kupujemy 8 map zrzutka po 20 zł.
Tak było:)
W sobotę jedziemy na spotkanie do Kołobrzegu.
Lion wyszedł o 21 ja o 22, W. i derK. zostali w towrzystwie czerwonej twarzy z iberyjskim zarostem:)
Niestety nie dawali tego mocnego co poprzednio i nikomusennie nie było;)
Pozdrawiam L.

Chwała,

skończyliśmy w zaciszu. Atmosfera o trzy nieba lepsza niż we włoskiej. Już na wejściu zagrali Zeppelini. Niestety ja musiałem pędzić około 0.30 do zachorzałej żony i z nią do szpitala. Wróciłem ze szpitala o 5.00. Wytrzeźwiałem natychmiast.

Jak już wspomniał Luger robimy ściepkę na mapy i w sobotę wybieramy się do K. Ja muszę wcześniej odwiedzić zaprzyjaźnionego niemca, który się tu osiedlił (malarz). Mam nadzieję, że się wyrobię.

Co do przyszłych spotkań: myślę, że zacisze to najodpowiedniejsze miejsce na takie spotkania (mimo odległości).

Bywajcie - M.

Witajcie !
Wszystko zależy ( myślę o sobocie ) od tego , o której godz. planoany jest start. Już się umówiłem , że w sobotę będę w pracy. Będę wolny dopiero po 16.
Pozrawiam !
R

Witam
Mapki zamówione ,wg moich wyliczeń wyjdzie po 23,5 na twarzoczaszkę. Zobaczymy jak przyjdą..
Imperezę zakończyliśmy z Indianinem K. ok 4 poprzez ślizg jodełkowy w kierunku domu. Zacisze jak zwykle ok..
Do soboty
pzdr der K.

Chwała,

der K.: kiedy płatność za mapy?
L.: jak planujesz wyjazd do K. (wyjazd, powrót - o której?)
L. zawodowiec: fotki wysłane do Ciebie - potwierdź czy doszły
O.: co z Tobą? Jedziesz do K. Jakoś Ciebie nie widać i nie słychać.

ДО СВИДАНЯ МОЛОДЦЫ - Bywajcie M.

Bedę się starał bo jeszcze muszę na godzinę iść na imprezę o 16 :). Co do powrotu to nie mam pojęcia. Myślę że ze dwie godziny posiedzimy może trzy czyli powrót między 21 a 22.
Pozdrawiam L.

Raczek, mogłbyś jeszcze rzucić okiem jutro wieczorem na śnieg w lesie i dać znak?
Bo jak nie zejdzie do 5cm to raczej zmienie plany.

Luger- mam kilka miejsc z mapy do sprawdzenia pod kątem zawartości monet w glebie.

Witajcie !
Jak ktoś się zlituje i zabierze mnie ze wsi , a potem odwiezie to chętnie odwiedzę miasto portowe. Sam jestem motoograniczony ( osobówka w malowaniu , a zielony się nie zamyka i boję się zostawiać go w nieznanym miejscu ).
Czekam na odzew.
Pozdrawiam !
R

Coraz mniej tego śniegu w kierunku na Sianów śnieg stopniał pola troche zalane około 5 % .. tylko jeszcze na górze Chemskiej około 5 do 10 cm --- 25 % CZYSTO - CZARNO, ale do soboty go nie będzie \" chyba że spadnie nowy \",,zienia nadaje się do kopania...WIATR GŁOWE URYWA W TEJ CHWILI GODZ. 19,06.pozdrawiam .J.

Chwała,

L. zawodowiec skarży się na stan zdrowia i przewiduje zaleganie sobotnio-niedzielne. Możej jeszcze coś się u niego wyklaruje.
Luger: ustaliłeś z załogą F. K-berg miejsce spotkania?
O.: tyż mogę Ciebie przywieść do K., ale powrót zapewni Ci pewnie L. z wiadomych względów.

Tymczasem bywajcie - M.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie