luger Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 Lobo nie będziemy dwa razy jeździć. Bardziej interesuje nas meeting in pub:)Czekamy na koordynaty co do miejsca i czasu. Może wynalazłbyś" jakiś likal poza starówką żeby uniknać zbędnego zgiełku??Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 OK - postaram sie i dam jak najszybciej znać co do miejsca i czasu.Pozdrawiam,Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 14 Marzec 2005 Share Napisano 14 Marzec 2005 Witajcie !!Może ktoś się zdecyduje odezwać i raczy powiedzieć jak było w sobotę ??Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 14 Marzec 2005 Share Napisano 14 Marzec 2005 Przegłosowaliśmy (przez aklamację) że kupujemy 8 map zrzutka po 20 zł.Tak było:)W sobotę jedziemy na spotkanie do Kołobrzegu.Lion wyszedł o 21 ja o 22, W. i derK. zostali w towrzystwie czerwonej twarzy z iberyjskim zarostem:)Niestety nie dawali tego mocnego co poprzednio i nikomusennie nie było;)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 14 Marzec 2005 Autor Share Napisano 14 Marzec 2005 Chwała,skończyliśmy w zaciszu. Atmosfera o trzy nieba lepsza niż we włoskiej. Już na wejściu zagrali Zeppelini. Niestety ja musiałem pędzić około 0.30 do zachorzałej żony i z nią do szpitala. Wróciłem ze szpitala o 5.00. Wytrzeźwiałem natychmiast.Jak już wspomniał Luger robimy ściepkę na mapy i w sobotę wybieramy się do K. Ja muszę wcześniej odwiedzić zaprzyjaźnionego niemca, który się tu osiedlił (malarz). Mam nadzieję, że się wyrobię.Co do przyszłych spotkań: myślę, że zacisze to najodpowiedniejsze miejsce na takie spotkania (mimo odległości).Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 14 Marzec 2005 Share Napisano 14 Marzec 2005 Witajcie !Wszystko zależy ( myślę o sobocie ) od tego , o której godz. planoany jest start. Już się umówiłem , że w sobotę będę w pracy. Będę wolny dopiero po 16.Pozrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 15 Marzec 2005 Share Napisano 15 Marzec 2005 WitamMapki zamówione ,wg moich wyliczeń wyjdzie po 23,5 na twarzoczaszkę. Zobaczymy jak przyjdą..Imperezę zakończyliśmy z Indianinem K. ok 4 poprzez ślizg jodełkowy w kierunku domu. Zacisze jak zwykle ok..Do soboty pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 17 Marzec 2005 Share Napisano 17 Marzec 2005 Jak z sobotą?Kto jedzie a kto już się wycofuje?Rano muszę być w Szczecinie i niewiem o której wrócę ale proponuję zainteresowanym spotkanie 0 17:00 pod empikiem.Co WY na to?Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 17 Marzec 2005 Autor Share Napisano 17 Marzec 2005 Chwała,der K.: kiedy płatność za mapy? L.: jak planujesz wyjazd do K. (wyjazd, powrót - o której?)L. zawodowiec: fotki wysłane do Ciebie - potwierdź czy doszłyO.: co z Tobą? Jedziesz do K. Jakoś Ciebie nie widać i nie słychać.ДО СВИДАНЯ МОЛОДЦЫ - Bywajcie M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 17 Marzec 2005 Share Napisano 17 Marzec 2005 CzołemBędę o 17 pod Empikiem. Zabieramy coś specjalnego?Pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 17 Marzec 2005 Autor Share Napisano 17 Marzec 2005 Chwała,jeśli podołam szybko załatwić sprawę z niemcem to będę o 17.00 pod Empikiem. Zabieramy chyba tylko aparaty ...M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 17 Marzec 2005 Share Napisano 17 Marzec 2005 Mapki powinny dzisiaj dotrzeć ,jak coś będę wiedział dam znać. do L. ,wrócisz na 17 ze Szczecina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 17 Marzec 2005 Share Napisano 17 Marzec 2005 Bedę się starał bo jeszcze muszę na godzinę iść na imprezę o 16 :). Co do powrotu to nie mam pojęcia. Myślę że ze dwie godziny posiedzimy może trzy czyli powrót między 21 a 22. Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Netcom Napisano 17 Marzec 2005 Share Napisano 17 Marzec 2005 Chłopaki z Koszalina!Zastanawiam się czy pojechać w sobote w wasze okolice, napiszcie czy śniegu w lesie jeszcze dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 17 Marzec 2005 Share Napisano 17 Marzec 2005 Nie mam pojęcia ile śniegu w lesie ale szybko schodzi bo pada i jest 10 w plusie. Może potem przejadę się do lasu zobaczyć. A gdzie chcesz jechać???pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 17 Marzec 2005 Share Napisano 17 Marzec 2005 Śnieg w lesie jeszcze leży około 15 cm. ale do soboty kto wie,,( mieszkam 5 m od lasu) sam czekam aby stopniał chce wypróbować nowy sprzęt pozdrawiam wszystkich z Koszalina .R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Netcom Napisano 17 Marzec 2005 Share Napisano 17 Marzec 2005 Raczek, mogłbyś jeszcze rzucić okiem jutro wieczorem na śnieg w lesie i dać znak?Bo jak nie zejdzie do 5cm to raczej zmienie plany.Luger- mam kilka miejsc z mapy do sprawdzenia pod kątem zawartości monet w glebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 17 Marzec 2005 Share Napisano 17 Marzec 2005 Dobra.. sprawdze jutro..R.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 17 Marzec 2005 Share Napisano 17 Marzec 2005 Witajcie !Jak ktoś się zlituje i zabierze mnie ze wsi , a potem odwiezie to chętnie odwiedzę miasto portowe. Sam jestem motoograniczony ( osobówka w malowaniu , a zielony się nie zamyka i boję się zostawiać go w nieznanym miejscu ).Czekam na odzew.Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 17 Marzec 2005 Share Napisano 17 Marzec 2005 Coraz mniej tego śniegu w kierunku na Sianów śnieg stopniał pola troche zalane około 5 % .. tylko jeszcze na górze Chemskiej około 5 do 10 cm --- 25 % CZYSTO - CZARNO, ale do soboty go nie będzie \" chyba że spadnie nowy \",,zienia nadaje się do kopania...WIATR GŁOWE URYWA W TEJ CHWILI GODZ. 19,06.pozdrawiam .J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 17 Marzec 2005 Share Napisano 17 Marzec 2005 Omen ja Ciebie nie zabiorę bo nie będe miał na to czasu. Może der K. albo Wojna przywiezie Ciebie do Koszalina???Odwieźć Ciebie mogę. Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 18 Marzec 2005 Share Napisano 18 Marzec 2005 CzołemMapki dotarły ,dzisiaj odbieram. Z kasą tak jak wyliczałem tak jest. Do O. Mogę po Ciebie podjechać ,gorzej z powrotem bo nie zamierzam wylewać za kołnierz ;)O której?Pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 18 Marzec 2005 Autor Share Napisano 18 Marzec 2005 Chwała,L. zawodowiec skarży się na stan zdrowia i przewiduje zaleganie sobotnio-niedzielne. Możej jeszcze coś się u niego wyklaruje. Luger: ustaliłeś z załogą F. K-berg miejsce spotkania?O.: tyż mogę Ciebie przywieść do K., ale powrót zapewni Ci pewnie L. z wiadomych względów.Tymczasem bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 18 Marzec 2005 Share Napisano 18 Marzec 2005 Polonez w pobliżu Solnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 18 Marzec 2005 Share Napisano 18 Marzec 2005 Jestem !Czekam jutro od 16.30.Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.