omi30 Napisano 10 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2005 Passy za 2 tygodnie robimy ten temat co mówiłem,chyba ze za tydzien dasz rade??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 11 Lipiec 2005 Share Napisano 11 Lipiec 2005 Witam.Czy za tydzień,to Ci tam znać koło piątku.Jak już będę wiedział,czy udało mi się zrobić wszystko co zaplanowałem na ten tydzień.Właśnie jestem po rozmowach z panią konserwator z Sieradza(bardzo miła młoda kobieta).Dokonała oględzin naszego znaleziska,wypełniła papierki i zrobiła dokumentację fotograficzną.Nawet jej się podobało,ale nie za bardzo wiedziała,co to za typ i musieliśmy podpowiedzieć,że SdKfz 251.Teraz pozostało już tylko przetransportować z mojego podwórka do muzeum i tak jak pisałem w jednym z moich wcześniejszych postów-dokończyć splantowanie terenu.Pozdrawiam.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 11 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2005 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 11 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2005 narazie taka jakosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 11 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2005 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 11 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2005 i ostatnie.Passy jak masz jakies to przeslij mi mms-em ja wstawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 11 Lipiec 2005 Share Napisano 11 Lipiec 2005 Omi, Passy - kurde no, to są własnie konkrety. Jestem dumny :) Ale dlaczego mnie zawsze musi wtedy nie być ? Grrr... Gratulacje !!Pozdrawiam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 Luca.Nic straconego.Mam jeszcze namiary na dwa miejsca.Jeżeli rozpoznanie to potwierdzi,to może będziesz mógł być następnym razem.Napisz mi na priva,czy znalazłeś jakieś materiały o walkach w interesującym nas obszarze?Co do kół pułkowych,to szkoda,że zostały rozwiązane,ale może jakieś materiały można znaleźć(zakupić lub skserować).Serdecznie Cię pozdrawiam.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 12 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2005 Passy mogłes w lepszej rozdzielczosci przesłac ale cóz lepsze to niz nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 12 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2005 heehe masz skłonnosci do fotografowania swoich paznokci ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 12 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2005 ' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 12 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2005 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 12 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2005 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 12 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2005 i ostatnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 12 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2005 Luca to nie moja zasługa,ja tak na końcówke komu innemu należą sie gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 qrcze nie widac foto czy to tylko u mnie ???pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 Omi,jak się będziesz naśmiewał z mojej techniki fotografii cyfrowej to Cię nie zabiorę na rekonesans:-).Marek.U mnie też nie widać,ale jak klikniesz to powinno otworzyć.Pozdr.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 12 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2005 Passy ja sie nie nasmiewam poprostu wiem ze jakas twoja czesc chciała byc zawsze na zdjęciu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 No nie,już masz przechlapane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 Panowie a jak sprawa Adama wygląda ? Jest z Wami (nami)? Trzymacie kontakt ?Podrawiam i kurew... tęsknie do 'naszych ziem' ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 Z Adamem ostatnio widzieliśmy się dość często.A co do tego,czy jest z nami,to najtrafniejsze byłoby chyba określenie,że jest z nami duchem".Pozdrawiam.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 12 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2005 Passy ja mam przechlapane ;(uuuuuuuu ,Luca wsiadaj w najblizszy aerofłot i wracaj do macierzy :) a tak powaznie jak cos bedzie planowane to wrzucimy ci na maila i jak bedziesz mógł to przyjedziesz.pzdr.omi30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 12 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2005 Passy zobacz tutaj moze cos cie zainteresuje http://www.12pulkulanow.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 14 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2005 A co tu taka cisza ? obazili sie cy cusik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.