omi30 Napisano 11 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2005 NA ŻYCZENIE MODERATORA MAREECKIEGO OTWIERAMY NOWY POST :-)W DNIU PĘPKOWEGO MARIUSZA I JEGO PIĘKNEJ CÓRECZKI CHCEMY OGŁOSIC NOWY POST :-) ;-}MODERATORZY TEGO POSTU MARIUSZ I OMI 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 11 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2005 do Bociana wpisz głównym temacie cz.IV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 Piękne wydarzenia rodzinne radują serce,ale codzienność wzywa.Mam pytanie,kto jedzie na Moto Weteran Bazar do Łodzi?Pozdrawiam wszystkich.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 13 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2005 ja raczej nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 15 Styczeń 2005 Share Napisano 15 Styczeń 2005 Co!! Już??Mariusz-nawet się nie pochwaliłeś :)Pozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 17 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2005 dzieki BOCIAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 26 Styczeń 2005 Share Napisano 26 Styczeń 2005 Witam wszystkich.Pogoda raczej nie sprzyja szperaniu w terenie,to może jakieś spotkanie.Co Wy na to??Serdecznie pozdrawiam.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 27 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2005 no niestety ja moge dopiero na przyszłą sobote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 30 Styczeń 2005 Share Napisano 30 Styczeń 2005 Może być przyszła sobota.A co na to reszta grupy?Pozdrawiam.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 30 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2005 spoko ale dopiero pod wieczór,z Mariuszem bede sie widział w tygodniu a mysle ze inni tez bedą chetni na spotkanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 3 Luty 2005 Share Napisano 3 Luty 2005 Witam,Jestem po spotkaniu z Tomkiem. Proponujemy sobotę godz. 19.00 na Złotym Rogu. Co o tym sądzicie? Jeszcze będziemy do wszystkich dzwonić.Aha, tatuś Mariusz stawia piwo wszystkim z okazji córki!PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 3 Luty 2005 Share Napisano 3 Luty 2005 Witam wszystkich.Sobota jak najbardziej może być.Przyjadę na 100%.Przywiozę ze sobą kawałek złomu.Może ktoś będzie wiedział,co to takiego?Pozdrawiam.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 4 Luty 2005 Share Napisano 4 Luty 2005 Przykro mi, ale nie wpadnę. Grypa, a do tego jeszcze trwająca sesja :(Miłej zabawy!!!Pozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 4 Luty 2005 Share Napisano 4 Luty 2005 Witam,Szkoda, że jednak nie wszyscy będą.Póki co przyjscie deklaruje też Sławek. Darek za to idzie na imprezę karnawałową, ale mówi, że wiosna blisko, to częściej gdzieś będziemy sie spotykać.PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 13 Luty 2005 Autor Share Napisano 13 Luty 2005 Hej co taka stypa Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 16 Luty 2005 Share Napisano 16 Luty 2005 Witam,Faktycznie coś cisza. Może by piwko we wspólnym gronie, ale tak aby wszystkim pasowało i mogli je wypić?Luca, zajrzyj na swoją skrzynkę.Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 16 Luty 2005 Autor Share Napisano 16 Luty 2005 nie wszystkim ;-( jakos trzeba wrócic do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 17 Luty 2005 Share Napisano 17 Luty 2005 Ja się piszę. Już jestem zdrowy, więc piwko mogę pić, ale ferie mam tylko do poniedziałku, więc Panowie, decydujmy się.Pozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 18 Luty 2005 Share Napisano 18 Luty 2005 O której jutro i gdzie? Kto będzie?Dajcie znać jak najszybciej.Pozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 20 Luty 2005 Share Napisano 20 Luty 2005 Skoro spotkanie w ten weekend nie wyszło mam nadzieję, ze jest przesuniete na następny ;). W takim razie też zgłaszam swą obecnosć :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 20 Luty 2005 Share Napisano 20 Luty 2005 O widzicie, człowiek z Londynu specjalnie przyjedzie na spotkanie... to się nazywa poświęcenie ;) Jak dasz jeszcze radę to spróbuj to o co cię prosiłem.Luca spróbujemy zrobić spotkanie w następny weekend.Co wy na to?PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 20 Luty 2005 Autor Share Napisano 20 Luty 2005 A moze tak w Ostrowie ? Bo jak bedzie Luca to moze byc cieżko :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 20 Luty 2005 Share Napisano 20 Luty 2005 Czyli piątek-niedziela (25-27 luty)??? Ok. Mi pasuje, ale najlepiej nie w niedzielę.Będę śledził posty i dam znać jak wrócę z HollyŁódź.Pozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 20 Luty 2005 Share Napisano 20 Luty 2005 Ale się zgraliśmy. Spoko, dla mnie wszystko jedno. Może będę dysponował autem.Pozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 20 Luty 2005 Autor Share Napisano 20 Luty 2005 spoko :-) Luca tylko przywiz jakies dobre pifffko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.