Hartmann Napisano 9 Styczeń 2003 Autor Napisano 9 Styczeń 2003 Jest wolne miejsce w samochodzie do łodzi - wyjazd na MWB.Wyjazd z Krakowa około 5:30,Leszek 0-601-45-63-94
bolas Napisano 9 Styczeń 2003 Napisano 9 Styczeń 2003 Mam pytanie: w tym roku MWB jest w piatek-sobote czy tylko w sobote ? Czy moze przez caly weekend ?
Gość Napisano 9 Styczeń 2003 Napisano 9 Styczeń 2003 Widze ze wiekszosc z poszukiwaczy sciagnie na MWB,który odbedzie sie w moim rodzinnym miescie Łódz.Przy okazi pozdrawiam tych którzy przyjada.Moze bedzie okazja aby sie poznac wieksza grupą.
Ubi Napisano 9 Styczeń 2003 Napisano 9 Styczeń 2003 No to sie tam spotkamy mam nadzieje wkoncu..:))Pozdrawiam wszystkich..:) Pancerka bedzie..? :P
Gość Napisano 9 Styczeń 2003 Napisano 9 Styczeń 2003 Sa tez dwa miejsca w aucie ze Slaska.Wyjazd w sobote nad ranem-powrot wieczorem.
vonadamski Napisano 9 Styczeń 2003 Napisano 9 Styczeń 2003 witam!!!A przez Dęblin nikt nie jedzie?:DZ powazaniem vonadamski
vonadamski Napisano 9 Styczeń 2003 Napisano 9 Styczeń 2003 Witam!!!A jesli bym chcial pociagiem jechac to na jaki dworzec w Łodzi???????????Z powazaniem vonadamski
Bocian Napisano 9 Styczeń 2003 Napisano 9 Styczeń 2003 Z ciekawości zapytam, jedzie ktoś może na Moto Bazar z Trójmiasta?? Samemu jakoś się tak nie chce.
Gość Napisano 10 Styczeń 2003 Napisano 10 Styczeń 2003 Z tego co wiem, to Łódź Karolew jest stacją towarową. No chyba, że ktoś w biegu by wyskoczył ;-)). Myślę, że najlepiej wysiąść w centrum, tj. Łódź Kaliska lub Fabryczna.Pozdrawiam
yoony Napisano 10 Styczeń 2003 Napisano 10 Styczeń 2003 Leszku skad zes wytrzasnal ten karolew?przyjechac na kaliska spytac o krancowke autobusowa w siasc w linie 50 i sie rozgladac za chala bilet na pol godziny starczy napewno fabryczna wsiasc w linie tranwaju 12 w kierunku Pl BArlickiego (zapytac)wysiasc na 4 przystanku poczym przesiasc sie w tanwaj 15 i sie rosgladac chyba nieda sie nie zauwazyc
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.