Skocz do zawartości

Ostatnie trafienia -cz 3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 154
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

część zamka jest od mg 34....
witam wszystkich...padł mi ostatnio komp...narazie zbieramy materiały:)
ostani raz przed atakiem zimy wybraliśmy się z Bodrylem i trafiliśmy po blaszce ja kriegs marine a Bodryl kodowaną -żołnierza 530 pułku grenadierów,potem na dobicie wyskoczył mauser i karabin berthiera,oprócz tego jak zwykle kieszenie pełne różnorakich cześci i złomu..teraz czekamy aż śnieg zejdzie..ale ..hmm...co jest troche martwiące od poniedziałku podobno znowu ataki zimy:(
blaszki były na forum identyfikacji...ale postanowiłem jeszcze raz je wrzucić,tym razem tutaj.

..Frozzer.Wszystkie przedmioty pochodzą z krótkiego odcinka
umocnień ziemnych i zostawili je chłopcy z H.G.
W pobliżu odznaki znalazłem też przestrzelona papierośnice.Być może miał ktoś szczęście..lub nie choć ,kulka, wyszła bokiem.
Odznaka,blacha jak zreszta reszta przedmiotów cieszą,to moje pierwsze trafienia po H.G.
Pozdr.A

Co do garłacza, to czy ta lufa" nie była wkręcana w tą część widoczną na fotce? Przynajmniej tak mnie się widzi patrząc na mój garłacz. Ale i tak wylot wygląda na rozsadzony. Zresztą trudno dyskutować po 2 fotkach. Może by nz dał jeszcze jakąś fotkę tego garłacza?
pozdr. wons

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie