galicya Napisano 6 Styczeń 2005 Autor Napisano 6 Styczeń 2005 Witam.Nie jestem zbyt mocny" w sprzęcie zachodnim.Wedle mej wiedzy tem wkm był montowany w amerykańskich superfortecach.Prosze o pomoc znawców sprzętu latającego.Pozdrawiam
galicya Napisano 7 Styczeń 2005 Autor Napisano 7 Styczeń 2005 Godzinka w internecie i wiem co chciałem wiedzieć.Na fotce : Tak zapewne wyglądał mój w czasach swej świetności.....
herrmateuss Napisano 8 Styczeń 2005 Napisano 8 Styczeń 2005 staram sie jak moge tylko mi niechce Outlock wysłacpuki co wrzuce rysunek techniczy komory z zwymiarowaniem w calach i link do stronki ze zdjeciami w doskonałej rozdzielczoscihttp://www.pbase.com/tumerboy/e3__2003&page=17 prawa i lewa strona komory zamkowej w M2 jest identyczna co wrazie rekonstrukcji ułatwia prace
herrmateuss Napisano 8 Styczeń 2005 Napisano 8 Styczeń 2005 Sorry pomyliłem stronki http://www.pbase.com/tumerboy/e3__2003&page=16
galicya Napisano 6 Styczeń 2005 Autor Napisano 6 Styczeń 2005 Witam.Nie jestem zbyt mocny" w sprzęcie zachodnim.Wedle mej wiedzy tem wkm był montowany w amerykańskich superfortecach.Prosze o pomoc znawców sprzętu latającego.Pozdrawiam
galicya Napisano 6 Styczeń 2005 Autor Napisano 6 Styczeń 2005 Tutaj zbliżenie komory zamkowej na której są widoczne śladowe stęple producenta z których wynika ,iż prezentowany egzemplarz został wyprodukowany w Kanadzie.
herrmateuss Napisano 7 Styczeń 2005 Napisano 7 Styczeń 2005 mozna by było pokusic sie o czesciową rekonstrucje(oczywiscie zgodną z trescią ustawy;) niejest to zbyt trudne bo był w 3/4 wykonany z blach.Jesci chcesz galicyja to moge ci troche dokumentacji na ten temat podesłac
herrmateuss Napisano 6 Styczeń 2005 Napisano 6 Styczeń 2005 Jest to browning M2 12.7 x 99.W wesji lotniczej Amerykanie rózne jefo wersje montowali na czym sie tylko dało samoloty , Jeepy ,czołgi. W użyciu do dzis.Jesli jednak lufa ma srednice 7.62 a nie 12.7 to jest to browning 1919A4
galicya Napisano 7 Styczeń 2005 Autor Napisano 7 Styczeń 2005 Witam.Do herrmateuss :Dziękuje za oferte.Jeśli możerz to podeślij na piotrkieltyka@interia.pl
Pytanie
galicya
Witam.
Nie jestem zbyt mocny" w sprzęcie zachodnim.
Wedle mej wiedzy tem wkm był montowany w amerykańskich superfortecach.
Prosze o pomoc znawców sprzętu latającego.
Pozdrawiam
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.