Skocz do zawartości

Wykrywacz z Moniek

Kiler

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!
Znalazlem jakas strone www. producenta wykrywaczy metali z Moniek. Ladnie sie sprzet prezentowal i zasiegi, o ile pamietam, tez mial obiecujace, ale teraz za skarby nie moge znalezc tej strony. Moze ktos z Was moze zamiescic tutaj jej adres?
Napisano
Witam.
Opinie chodzą poprawne. W dodatku sprzęty których jest stosunkowo niewiele (nie są produkowane seryjnie tylko niewielkie partie - zresztą na stronie jest to opisane)osiągnęły wręcz rangę kultowych" - dla mnie fenomen.
Sam bym chętnie sprawdził.
Pozdrawiam
Kopi
Napisano
Witam!
Sprzęt jest kultowy z powodu :
- Wybitnej wiedzy konstruktora - mamy w kraju człowieka o doświadczeniu i wiedzy konstruktorskiej na najwyższym poziomie.
- Wybitnego dopracowania szczegółów konstrukcyjnych , projektowych i materiałowych.
Z tych powodów dostajesz wykrywacz najlepszy z produkowanych w Polsce. Bezapelacyjnie.
Napisano
Witam.
Tak. Szkoda tylko, że ten sprzęt tak na dobrą sprawę właśnie nie jest produkowany - bo kilka sztuk jednorazowego zutu na rynek" trudno nazwać produkcją.
Pozdrawiam
Kopi
Napisano
Witam.
Kiler - na razie nie ma żadnych MetaX-ów w sprzedaży.
Na stronie Mranda widnieje od dłuższego czasu zapowiedź nowych modeli tak, że może niedlugo będzie wiadomo.
Pozdrawiam
Kopi
Napisano
Killer- ostatnio dzwoniłem do ogłoszenia to za dwuletni gość chcial 1850 czyli więcej niż chodziły nowe od producenta. Przypomina mi to dawne czasy:))
Pozdrawiam L.
Napisano
Ja jestem szczęśliwym posiadaczem MetaMaxa ,Mogę go tylko chwalić ,mam porównanie np z modnym ostatnio polskim wykrywaczem i napiszę tak - nie ma czego porównywać ani pod względem zasięgu ani dyskryminacji ,no może pod względem wykonania jest porównywalny ale też nie tak solidny jak MM .cieszy również b dobry kontakt z producentem .Co prawda noszę się z zamiarem wymiany sprzętu ale napewno będzie to wykrywacz ze stajni Mońki ,puki co nie ma jeszcze nowego modelu ale jak będzie to mój będzie do sprzedaży
Napisano
Włąśnie pojawił się jeden na Allegro
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=39100062
to trochę uboższa wersja od mojego ale tez godny polecenia
Napisano
Właśnie pojawił się jeden na Allegro
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=39100062
to trochę uboższa wersja od mojego ale tez godny polecenia

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie