Kiler Napisano 4 Styczeń 2005 Autor Napisano 4 Styczeń 2005 Witam!Znalazlem jakas strone www. producenta wykrywaczy metali z Moniek. Ladnie sie sprzet prezentowal i zasiegi, o ile pamietam, tez mial obiecujace, ale teraz za skarby nie moge znalezc tej strony. Moze ktos z Was moze zamiescic tutaj jej adres?
Kiler Napisano 4 Styczeń 2005 Autor Napisano 4 Styczeń 2005 Dziekuje bardzo Kopi, o to mi chodzilo. A wiesz jak to sie sprawuje w terenie?
Kopi Napisano 4 Styczeń 2005 Napisano 4 Styczeń 2005 Witam.Opinie chodzą poprawne. W dodatku sprzęty których jest stosunkowo niewiele (nie są produkowane seryjnie tylko niewielkie partie - zresztą na stronie jest to opisane)osiągnęły wręcz rangę kultowych" - dla mnie fenomen. Sam bym chętnie sprawdził.PozdrawiamKopi
nikt Napisano 6 Styczeń 2005 Napisano 6 Styczeń 2005 Witam!Sprzęt jest kultowy z powodu :- Wybitnej wiedzy konstruktora - mamy w kraju człowieka o doświadczeniu i wiedzy konstruktorskiej na najwyższym poziomie.- Wybitnego dopracowania szczegółów konstrukcyjnych , projektowych i materiałowych. Z tych powodów dostajesz wykrywacz najlepszy z produkowanych w Polsce. Bezapelacyjnie.
Kiler Napisano 6 Styczeń 2005 Autor Napisano 6 Styczeń 2005 Ktos z Was wie jaka jest cena takiego cuda???
Kopi Napisano 6 Styczeń 2005 Napisano 6 Styczeń 2005 Witam.Tak. Szkoda tylko, że ten sprzęt tak na dobrą sprawę właśnie nie jest produkowany - bo kilka sztuk jednorazowego zutu na rynek" trudno nazwać produkcją.PozdrawiamKopi
Kopi Napisano 6 Styczeń 2005 Napisano 6 Styczeń 2005 Witam.Kiler - na razie nie ma żadnych MetaX-ów w sprzedaży. Na stronie Mranda widnieje od dłuższego czasu zapowiedź nowych modeli tak, że może niedlugo będzie wiadomo.PozdrawiamKopi
luger Napisano 6 Styczeń 2005 Napisano 6 Styczeń 2005 Killer- ostatnio dzwoniłem do ogłoszenia to za dwuletni gość chcial 1850 czyli więcej niż chodziły nowe od producenta. Przypomina mi to dawne czasy:)) Pozdrawiam L.
kriss Napisano 7 Styczeń 2005 Napisano 7 Styczeń 2005 Ja jestem szczęśliwym posiadaczem MetaMaxa ,Mogę go tylko chwalić ,mam porównanie np z modnym ostatnio polskim wykrywaczem i napiszę tak - nie ma czego porównywać ani pod względem zasięgu ani dyskryminacji ,no może pod względem wykonania jest porównywalny ale też nie tak solidny jak MM .cieszy również b dobry kontakt z producentem .Co prawda noszę się z zamiarem wymiany sprzętu ale napewno będzie to wykrywacz ze stajni Mońki ,puki co nie ma jeszcze nowego modelu ale jak będzie to mój będzie do sprzedaży
kriss Napisano 9 Styczeń 2005 Napisano 9 Styczeń 2005 Włąśnie pojawił się jeden na Allegrohttp://www.allegro.pl/show_item.php?item=39100062to trochę uboższa wersja od mojego ale tez godny polecenia
kriss Napisano 9 Styczeń 2005 Napisano 9 Styczeń 2005 Właśnie pojawił się jeden na Allegrohttp://www.allegro.pl/show_item.php?item=39100062to trochę uboższa wersja od mojego ale tez godny polecenia
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.