jaca2003 Napisano 2 Styczeń 2005 Autor Napisano 2 Styczeń 2005 Mam pytanie w kwestii formalnej.Czy nagle dołączyło do nas tyle świerzej krwi czy po prostu adminy dokonały wiekszej ilości wykluczeń?Bo patrzac na takie cyferki przy nickach to .........pozdrawiam
Mathew Napisano 2 Styczeń 2005 Napisano 2 Styczeń 2005 Po prostu przybywa narybku , ;) tak mi się wydaje. Neostrada tanieje. Młodzież garnie się do eksploracji.pozdroMathew
jaca2003 Napisano 2 Styczeń 2005 Autor Napisano 2 Styczeń 2005 Młodzież może się i garnie ale narybek(chwała mu za to )jest jakoś tak dobrze zorientowany w temaciePozdrawiam
Mathew Napisano 2 Styczeń 2005 Napisano 2 Styczeń 2005 Jakie czasy taki narybek....Stare przysłowie mówi : ... nigdy nie pytaj jeśli nie znasz odpowiedzi ...Mathew
jaca2003 Napisano 2 Styczeń 2005 Autor Napisano 2 Styczeń 2005 Oby nie odwrotnie Jaki narybek takie czasy.Pamiętam jak to kiedys po zapisaniu się do jedynej własciwej organizacji trzeba było naprawde gardłowac aby móc opłacać dalej składki.Pozdrawiam
DjOLO Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 NO np ja jestem takim narybkiem ;)I mam neo+,garnie mnie do tego sportu.Wasze przepowiedznie się sprawdzają ;)
bodek15 Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 Wy też kiedyś byliście narybkiem na tej stronie. Dziwi mnie Wasz nietakt i dziwne wypowiedzi w tej kwesti.
Rso Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 Witam. Zapomniał wół jak cielećem był. Pozdrawiam.
Bocian Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 Jaca2003 - to wątek typowo towarzyski i tam trafia.
Barnaba Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 witamuderzyła cyferka przy nicu do głowy co ? :) Ja odwiedzam te forum o 3 lat ale nie często zabieram głos, to i cyferka mała.pzdrBarNabaaus Dt. Eylau
jaca2003 Napisano 3 Styczeń 2005 Autor Napisano 3 Styczeń 2005 Ludziki Kochane nie chciałem wywołac burzy ani nikogo urazić.Sorki za zamieszanie ale miałem na mysli tylko to co na poczatku napisałem.Pozdrawiam
jaca2003 Napisano 3 Styczeń 2005 Autor Napisano 3 Styczeń 2005 Hi hi hi to co ja już mam taką dłuuuuuuga siwą brode?I siedze i robie pod sie.......?Napisze wprost proszę zapoznać się z tematem a potem osoby zainteresowane napiszą że (jestem nowy) lub że(Bocian wyżucili.........)lub nie napisza wcale.Hi hi hi jak to jeden wariat potrafi narobić dymu.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.