wnusio Napisano 1 Styczeń 2005 Autor Napisano 1 Styczeń 2005 mam prosbe do szanownych kolegow,czy moghli byscie mi powiedziec co to jest/wymiary-dlugosc okolo 14,szerokosc 6,i wykonane jest z miedzi,mam nadzieje ze ktos wie co to jest,z gory dziekuje za odpowiedzi Pozdro WNUSIO
wnusio Napisano 1 Styczeń 2005 Autor Napisano 1 Styczeń 2005 mam prosbe do szanownych kolegow,czy moghli byscie mi powiedziec co to jest/wymiary-dlugosc okolo 14,szerokosc 6,i wykonane jest z miedzi,mam nadzieje ze ktos wie co to jest,z gory dziekuje za odpowiedzi Pozdro WNUSIO
wnusio Napisano 1 Styczeń 2005 Autor Napisano 1 Styczeń 2005 aha to cos ma otwory po obu stronach, na boku
wnusio Napisano 4 Luty 2005 Autor Napisano 4 Luty 2005 Drodzy koledzy chcialbym sie dowiedziec co to jest, bo inaczej to chyba wyloduje w koszu, a sam nie moge znalesc informacji
wnusio Napisano 2 Styczeń 2005 Autor Napisano 2 Styczeń 2005 Czy naprawde nikt nie wie co to moze byc.Pozdro WNUSIO
jacenty2004 Napisano 4 Luty 2005 Napisano 4 Luty 2005 no faktycznie po paru godzinach czekania na odpowiedź można się zniechęcić -wyrzucaj na śmietnik!
SSzuder Napisano 4 Luty 2005 Napisano 4 Luty 2005 hmm mi to wygląda na jakąs spłaszczoną chłodnice... ale to tylko moje przypuszczenia pozdr. Szuder
Pytanie
wnusio
mam prosbe do szanownych kolegow,czy moghli byscie mi powiedziec co to jest/wymiary-dlugosc okolo 14,szerokosc 6,i wykonane jest z miedzi,mam nadzieje ze ktos wie co to jest,z gory dziekuje za odpowiedzi Pozdro WNUSIO
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.