Monsun Napisano 29 Grudzień 2004 Autor Napisano 29 Grudzień 2004 Witam,może jeszcze wszyscy o tym nie wiedzą, ale przed Świętami ukazał się nowy, trzeci numer Oblicza Historii" z filmem o majorze Hubalu. Film moim zdaniem jest taki sobie (oceńcie z resztą sami), za to artykuły w gazatce są rewelacyjne. Możecie przeczytać m.in. o agresji słowackiej na Polskę w 1939 roku!!!, skarbach hitlerowskich ze Szczeliny, polskich wojskach powietrzno - desantowych, porównaniu Sturmgewehra z Kałachem ... o estońskiej dywizji Waffen SS i ... innych tematach. Jak dowiedziałem się od kolegi, ponoć mają być całe cykle o dywizjach SS złożónych z cudzoziemców!!!! Mam nadzieję,że tak będzie, i że taki styl będzie kontynuowany. Tego Wam i sobie życzę! PozdrawiamMarcin
Bocian Napisano 29 Grudzień 2004 Napisano 29 Grudzień 2004 Tego to chyba jeszcze nie było w żadnej gazecie. Reklamowanie pisma na forum konkurencji :)To przebija w swoim absurdzie nawet Żywot Bryana"
Forteca Napisano 29 Grudzień 2004 Napisano 29 Grudzień 2004 :))))))I nikt tego nie wycina :))))Ale przy okazji - dlaczego przy agresji słowackiej na Polskę są aż TRZY wykrzykniki ????
Monsun Napisano 29 Grudzień 2004 Autor Napisano 29 Grudzień 2004 Panowie to nie jest żadna reklama, tylko zwykła informacja dla Poszukiwaczy. A czy Oblicza to pismo konkurencyjne, to bym polemizował. Całkiem inne przesłanie, inny styl zamieszczanych artykułów no i w dodatku dwumiesięcznik (jak na razie). Czyż nie informujemy się na forum o filmach, książkach i gazetach dotyczących naszej tematyki?PozdrawiamMarcin
Sosab Napisano 4 Styczeń 2005 Napisano 4 Styczeń 2005 Czołem!No cóż gazeta jest bezczelna do tego stopnia że zamieszcza fotografie w artykule o polskich spadochroniarzach nie pytając o zgode, naruszając tym prawa autorskie!!!!!W tej sprawie rozpoczołem już dochodzenie swoich praw!!!Sosab
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.