Skocz do zawartości

Ukazał się 3 numer Oblicza Historii!

Monsun

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam,
może jeszcze wszyscy o tym nie wiedzą, ale przed Świętami ukazał się nowy, trzeci numer Oblicza Historii" z filmem o majorze Hubalu. Film moim zdaniem jest taki sobie (oceńcie z resztą sami), za to artykuły w gazatce są rewelacyjne. Możecie przeczytać m.in. o agresji słowackiej na Polskę w 1939 roku!!!, skarbach hitlerowskich ze Szczeliny, polskich wojskach powietrzno - desantowych, porównaniu Sturmgewehra z Kałachem ... o estońskiej dywizji Waffen SS i ... innych tematach. Jak dowiedziałem się od kolegi, ponoć mają być całe cykle o dywizjach SS złożónych z cudzoziemców!!!! Mam nadzieję,że tak będzie, i że taki styl będzie kontynuowany. Tego Wam i sobie życzę!

Pozdrawiam
Marcin
Napisano
Tego to chyba jeszcze nie było w żadnej gazecie. Reklamowanie pisma na forum konkurencji :)
To przebija w swoim absurdzie nawet Żywot Bryana"
Napisano
Panowie to nie jest żadna reklama, tylko zwykła informacja dla Poszukiwaczy. A czy Oblicza to pismo konkurencyjne, to bym polemizował. Całkiem inne przesłanie, inny styl zamieszczanych artykułów no i w dodatku dwumiesięcznik (jak na razie). Czyż nie informujemy się na forum o filmach, książkach i gazetach dotyczących naszej tematyki?

Pozdrawiam
Marcin
Napisano
Czołem!
No cóż gazeta jest bezczelna do tego stopnia że zamieszcza fotografie w artykule o polskich spadochroniarzach nie pytając o zgode, naruszając tym prawa autorskie!!!!!
W tej sprawie rozpoczołem już dochodzenie swoich praw!!!
Sosab

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie