redaktor Posted December 22, 2004 Author Posted December 22, 2004 Wszystkim Forumowiczom, Kolegom i Koleżankom, Poszukiwaczom,Kolekcjonerom,Miłośnikom historii i jej tajemnic…W ten wyjątkowy czas Świąt Bożego Narodzenia,niech radość i szczęście wypełnią każdą chwilę, a nadchodzący Rok przyniesie wszelką pomyślność i same sukcesy życzy Wydawca i zespół redakcyjny Odkrywcy".
marecki. Posted December 24, 2004 Posted December 24, 2004 wielu przygód i szczęscia i w czasie eksploracji nieznanych miejsc , oraz zdrowia i grubego portwela w nowym 2005 r marecki WGS
jaca2003 Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Pisałem co prawda gdzie indziej i wczesniej ale jeszcze raz Wszystkim wklejam linka bo sam jestem zbyt głupi aby to tak ładnie ukierunkowac(tzn ten wierszyk pisałem wszystkim z syfu w latach 80 ale efektu dżwiękowego i wizualnego nie osiągałem wtedy).Jeszcze raz Wszystkimhttp://zabrze.net.pl/franciszkanska/najmrodzki/pod_strony/swieta/index.htmlPozdrawiam
Mariusz Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 najlepszego z okazji Nowego Roku 2005 , dobrej Ustawy (Mądrej), SKARBÓW,samych wspaniałych znalezisk życzy Jacek z Jeleniej Góry
the_tuna Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 pisałem na ostatnich trafieniah " ale powtórze w skrócie...\płytkich i owocnych"....oraz zdrowia bo reszta nieważna.....pozdro bodek,marcin,adaś,piotrek ninja,szymon puchalik,radek,onyx,krzysiu,jacek,darek,wojtek,harry,maćku,mania .ekipa braniewska.warszawska(łysy i doliniarz),ekipa bjara(nasza konkurencja:),łukasz ,łysy...pamiętam o was wszystkich..miłej zabawy ...do zobaczenia.......
ARTI123 Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Do Siego Roku 2005i trafienia życia!!!!!!!!arti.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.