kudlaty Napisano 18 Grudzień 2004 Autor Napisano 18 Grudzień 2004 WitamDziś na giełdzie w wyniku zamiany wpadła mi w ręce taka kokarda, co to może być ?? Mam różne hipotezy najbardziej skłaniam się w stronę kadetów ale były jeszcze inne pomysły. Pozdrawiam Mateusz
kudlaty Napisano 18 Grudzień 2004 Autor Napisano 18 Grudzień 2004 WitamDziś na giełdzie w wyniku zamiany wpadła mi w ręce taka kokarda, co to może być ?? Mam różne hipotezy najbardziej skłaniam się w stronę kadetów ale były jeszcze inne pomysły. Pozdrawiam Mateusz
kudlaty Napisano 18 Grudzień 2004 Autor Napisano 18 Grudzień 2004 oczywiście chodzi o ta na dole ta na górze to tylko porównanie :-D
kudlaty Napisano 24 Grudzień 2004 Autor Napisano 24 Grudzień 2004 przypomne ten post :-) może na święta coś się komuś przypomni :-)
feeder Napisano 24 Grudzień 2004 Napisano 24 Grudzień 2004 czy to nie będzie bulion Reichluftschutzbund?
kudlaty Napisano 27 Styczeń 2005 Autor Napisano 27 Styczeń 2005 prawie wszystkie odpowiedzi w ty temacie są moje :-( widze że koledzy też nie mogą tego rozgryźć, ale po raz ostatni go przypominam i uparcie prosze o odpowiedź :-D.... Pozdrawiam MateuszP.S ponawiam też prośbę o zdjęcia cywilnych pilotów (najlepiej w czapkach :-D )
Romel79 Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 Ja bym też stawiał na cywilnych pilotów. Nigdy się z czymś takim nigdzie nie spotkałem.pozdr
Pytanie
kudlaty
Witam
Dziś na giełdzie w wyniku zamiany wpadła mi w ręce taka kokarda, co to może być ?? Mam różne hipotezy najbardziej skłaniam się w stronę kadetów ale były jeszcze inne pomysły.
Pozdrawiam Mateusz
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.