wons Napisano 19 Grudzień 2004 Napisano 19 Grudzień 2004 Nasza Natasza. całość sowiecka, tylko szelki polskie (nie mam rosyjskich). ma nawet podkoszulek i koszulkę. reszta mundurów w szafie... Mundur bardziej współczesny, malowanie sprzed łaaaaadnych paru lat...jak jeszcze nie rozróżniałem mośka od mausera :)
wons Napisano 19 Grudzień 2004 Napisano 19 Grudzień 2004 taki dodatek do sołdada... Puszka po kaszy i flaszka ;) pozdr wonsY
Łukasz Napisano 19 Grudzień 2004 Napisano 19 Grudzień 2004 Witam! Fajny temat i fajne zdjęcia! Miło popatrzeć. Jak dobrze pójdzie za jakiś czas pochwalę się swoim. Pozdrawiam, Łukasz
Frozzer Napisano 20 Grudzień 2004 Napisano 20 Grudzień 2004 mundur niemieckiego medyka, oberleutnanta, baretka krzyza weteranow 1914-1918 z mieczami, wstazka za ostke, na piersi czarna za rany legionu condor, wsio oryginaljak kolega odda mi reszte gratow, ktore pojechaly na wystawke do zambrowa,to troche poprzebieram i porobie zdjecia reszcie szmatek
marek123 Napisano 20 Grudzień 2004 Napisano 20 Grudzień 2004 hehe galicyia to ja bylem u ciebie:) w muzeum saperek i lopatek piechoty:) powiedz mi jak zrobiles ta tapete(wojenna) z tylu za mundurami ????????pzdrmarek odolanów
polsmol Napisano 20 Grudzień 2004 Napisano 20 Grudzień 2004 BolekTwój manekin powinien się wybrać do batalionowego fryzjera ;-)
galicya Napisano 20 Grudzień 2004 Napisano 20 Grudzień 2004 Witam.Do marek123"Z taką tapetą to wsumie prosta sprawa.Wystarczy znależć sobie odpowiednie zdjątko.Następnie zeskanować go w max.rozdzielczości.Potem to już tylko obróbka w foto shopie no i wydruk...W moim przypadku to było(jeśli dobrze pamiętam)jakieś 60 kartek formatu A3 wym.3m na 1.80mPotem to wykonać stelaż , przykleić tapetke no i gotowe.Pozdrawiam i zapraszam jak będziesz w okolicy
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.