guerra Napisano 15 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2004 pojawiło się takie coś w Beverly Hills" jako PREMIERA.Ciężko to pożyczyć ale notka zachęca. Ardeny i słynna egzekucja alianckich jeńców przez SS. Dwóćh z nich ucieka...No właśnie...a czy ktoś już ten film widział??? Bo jakoś się już podnieciłem wizją konsumpcji tegoż dzieła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlaty Napisano 15 Grudzień 2004 Share Napisano 15 Grudzień 2004 Widziałem ten film, w sumie zadna rewelacja troszke nudny i monotonny ale są też i ciekawe momenty (walki, niestety mało), jest też ciekawe spojrzenie na egzekucje a właściwie to dlaczego miała miejsce), ale nie bede zdradzał szczegułów :-) tak czy siak film warto obejrzeć, niewątpliwą zaletą jest to że jest on oparty na faktach. Pozdrawiam Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rso Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 Witam. chociaż niema wielkich scen batalistycznych to mi się podobał.Scena rozwałki jeńców amerykańskich jest wersją najbardzej prawdopodną do prawdziwej.No i troche zadużo śniegu jak na początek ofesywy w Ardenach. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodek15 Napisano 10 Styczeń 2005 Share Napisano 10 Styczeń 2005 oglądałem jestem pod wrażeniem - to mój gatunek ponieważ nie ma amerykańskiego bohatera który sam rozwala armię wroga. Dla mnie rewelacja. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudi Napisano 11 Styczeń 2005 Share Napisano 11 Styczeń 2005 ... ucieka 3 z jednym karabinem :)troche nudny ten film. juz kiedys bylo cos podobnego jak kilku amerykanskich zolnierzy znalazlo sie na tylach wroga i probuje sie przedrzec do swoich (nie pamietam tytulu).troche te scenariusze nowych amerykanskich wojennych produkcji sa odgrzewane.drugim takim filmem jest W rekach wroga" podobny do U-275" (nie pamietam numeru) ale gorsza obsada. film naiwny. bomby glebinowe wala prosto w okret i nic... coz obejrzec trzeba.moze nastapi jakis przelom.. po Komapanii Brani przydaloby sie cos rownie realistycznego.pozdrrobert_kudelski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.