Wraith Napisano 13 Grudzień 2004 Autor Napisano 13 Grudzień 2004 Znalazłem we Wrocławiu, niedaleko Odry coś takiego. Proszę o pomoc w określeniu, mniej więcej wieku znaleziska.Pozdrawiam
Wraith Napisano 13 Grudzień 2004 Autor Napisano 13 Grudzień 2004 Znalazłem we Wrocławiu, niedaleko Odry coś takiego. Proszę o pomoc w określeniu, mniej więcej wieku znaleziska.Pozdrawiam
Digger Napisano 13 Grudzień 2004 Napisano 13 Grudzień 2004 Mi to przypomina nożyczki a właściwie ich połowe.Co prawda nie widać otworu po nicie ale może zarósł rdzą albo w srodku został nit. Pozdrawiam !!!
searcher Napisano 13 Grudzień 2004 Napisano 13 Grudzień 2004 Witam.Podtrzymuję ideę kolegi Diggera - nożyczki.Pozdro
Wraith Napisano 13 Grudzień 2004 Autor Napisano 13 Grudzień 2004 Hmm...ciekawe i możliwe skojarzenie ale głowy sobie nie daje uciąć. Spróbuję to oczyścić. Dzięki w każdym razie za cenne, dające do zastanowienia podpowiedzi!!:-)Pozdrawiam!!!
Pytanie
Wraith
Pozdrawiam
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.