Bocian Napisano 21 Grudzień 2004 Autor Napisano 21 Grudzień 2004 Mogę zapewnić że nie będzie tylu nowych działów i robienia sztucznego podziału. Bardzo wiele osób potwierdza mi że własnie prostota tego forum jest jednym z atutów.Starałem się tak rozplanować forum żeby rozdzielić tylko to co trzeba. Zresztą te podziały wynikły naturalnie, wystarczy obserwować tematy na forum głównym.
marecki. Napisano 21 Grudzień 2004 Napisano 21 Grudzień 2004 popieram kolege beaviso , większa liczba nowych działów zmniejszy ilość postów na forum ogulnym ( ja osobiscie jestem zwolenikiem takiego forum jakie jest i działy jakie już powstały wydaje mi się w zupełnosci wystarczają )co do łusek jestem zgodny z resztą forumowiczów , łuski występują prawie że we wszystkich działach także jestem za powstaniem tego nowego , odciąży to trochę inne działy i będzie łatwiejsza nawigacja pzdr
tosh Napisano 21 Grudzień 2004 Napisano 21 Grudzień 2004 Do Bocianamoze odbiegne od tematu, ale jesli juz chodzi o forum i przegladanie postow, nie stanowiloby to duzego problemu, jakbys na samym dole strony, na ktorej otwieraja sie posty konkretnego watku dodal link powrotu do strony glownej dzialu, czyli to samo co na gorze, zeby po przeczytaniu ostatniego postu nie przewijac czasami kilkudziesieciu postow do gory...z gory dziekipzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.