Piorek Napisano 11 Grudzień 2004 Autor Napisano 11 Grudzień 2004 Witam,jak w temacie, znalazlem go w sasiedztwie polskich lusek mazuzera.Dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiamPiorek
mietek Napisano 11 Grudzień 2004 Napisano 11 Grudzień 2004 B'ham - to Birmingham w UK, ale nic poza tym nie wiem :)Z jakich lat były łuski? Brytyjske mundury były używane w latach 20-tych w Polsce.
Piorek Napisano 11 Grudzień 2004 Autor Napisano 11 Grudzień 2004 Czesc Mietku,jak widzisz nietylko zlom znajduje;) choc dzis przybylo pare kilo:DLuseczki byly z lat dwudziestych w tym jedna dziwna (patrz foto) trafilo sie kilka pierwszowojennych. Guzik, luski wyszly na mojej najlepszej miejscowce gdzie wychodzi I wojna, 20 rok, II wojna 39 i 44 rok i dlatego mam problem z identyfikacja.Pozdrawiam
Piorek Napisano 11 Grudzień 2004 Autor Napisano 11 Grudzień 2004 kurde do dwoch nieumiem liczyc;) dwie dziwne, dwie...
Piorek Napisano 13 Grudzień 2004 Autor Napisano 13 Grudzień 2004 Szukam czegos o tym guziczku w necie nic! Zero informacji,to jakis unikat jest? Nawet na allegro nic takiego niema, prosze pomozcie...Piorek
bjar_1 Napisano 11 Grudzień 2004 Napisano 11 Grudzień 2004 Piorek - polskie łuseczki - Norblin" 1922 rok ,jeden sektor powinien być czysty. Z tego typu znakowaniem były też z 1921 i 1923 roku.pzdrbjar_1
DTH Napisano 13 Grudzień 2004 Napisano 13 Grudzień 2004 http://www.angelfire.com/wa/dianaspage/BritishButtonBackmarks.htmlZobacz tu. Firma o takiej nazwie jest wymieniona i przy niej jest data 1907r Tam jest tez dzial o guzikach wojskowych ( ten mi nie wyglada na takowy) i Forum, mozesz sprobowac poprosic o identyfikacje.
Piorek Napisano 11 Grudzień 2004 Autor Napisano 11 Grudzień 2004 Michal na tobie jak na Zawiszy;) Jutro ruszam na nowe miejscowki tylko troche zimno sie robi:/A ktos wie co to za guzik?Pzdr
Pytanie
Piorek
Witam,
jak w temacie, znalazlem go w sasiedztwie polskich lusek mazuzera.
Dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam
Piorek
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.