Skocz do zawartości

Pytanie do Raneda

wicja1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam,
Chciałem dowiedzieć się czegoś więcej na temat dwóch nowych wykrywaczy Tesoro o niewymawialnych nazwach.Czy te modele poszerzają paletę tej firmy,czy zastępują starsze? I jakie są ewentualne różnice w stosunku do modeli już istniejących?
Liczę na odpowiedż,
Pozdrawiam,
wicja1
Napisano
Witam!

Hmm... A po co jest ten dział? Oczywiście wszyscy mają dość reklamy uprawianej przez niektóre osoby, ale napisanie w sposób rzeczowy że model x zastępuje model c, na jakiej częstotliwości pracuje itp. nikomu chyba nie zaszkodzi. Oczywiście dane te można znaleźć na stronie producenta, ale nie widzę powodu czemu nie miałbym ich znaleźć w ty dziale (oczywiście bez zbędnej otoczki w stylu produkt lidera światowego rynku wykrywaczy").

pozdarawim
wilhelm6
Napisano
Troszkę mnie zatkało!!! Przecież nie pytam o cenę ani o to czy są lepsze od garettów.Pytanie było bardzo konkretne i bez cienia kryptoreklamy,a temat chyba mógłby zainteresować innych.:( :( :(
Napisano
Vaquero (czyt. Wakero - hoszp. kowboj) i Cibola (Sibola - miasto skarbów na ter. Arizony) są prawdopodobnie zarówno rozszerzeniem palety jak i być może mają zastąpić Eldorado i Conquistadora uMAXA. Poważniejsze zmiany to praca na wższej nieco częstotliwości ok 14,5 kHz (takie są ostatnie trendy) cewki są wykonane z włókna węglowego i na panelu jest przycisk Pinpoint oraz zmianiono kolorystykę, co jest już sprawą gustu. Prawdopodobnie są zmiany w elektronice ponieważ zasięgi są większe o ok. 2 cm na przedmiot wielkości monety i ok. 10 cm na duże.
Osobiście uważam, że najlepiej sprzedają się wykrywacze w przedziale cenowym średnim stąd może nowa propozycja. Spodziewałem się raczej nowego wykrywacza topowego, następcy Cortesa, ale być może prace nad takim wykrywaczem trwają.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie