Witam dzisiaj przy testowaniu nowego sprzetu trafilem takie rzeczy. 1- nie wiem co to, przy okopach I WŚ., moze do zbierania zywicy, czy jakos tak.. 2- Pudelko po paście do butow, nie moge sie doczytac nazwy, ale widac nazwisko producenta T. Pałczyński Łódź, czy aby na pewno? 3- nie wiem co to.. jakies pudeleczko zamkniete, kondonierka? 4- tu tez nie wiem, jakis krazek z napisem ..hut lub ..nut na poczatku cos jak duze C lub O. To biale cos jak porcelanka, a z tyłu metal i widoczne 2 dziurki. Jakas przywieszka? 5- guziczek, czy to od bielizny WH?
Pytanie
kloki
Witam dzisiaj przy testowaniu nowego sprzetu trafilem takie rzeczy.
1- nie wiem co to, przy okopach I WŚ., moze do zbierania zywicy, czy jakos tak..
2- Pudelko po paście do butow, nie moge sie doczytac nazwy, ale widac nazwisko producenta T. Pałczyński Łódź, czy aby na pewno?
3- nie wiem co to.. jakies pudeleczko zamkniete, kondonierka?
4- tu tez nie wiem, jakis krazek z napisem ..hut lub ..nut na poczatku cos jak duze C lub O. To biale cos jak porcelanka, a z tyłu metal i widoczne 2 dziurki. Jakas przywieszka?
5- guziczek, czy to od bielizny WH?
Pozdr. i z gory dzieki za odpowiedzi
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.