Skocz do zawartości
  • 0

zagadkowa blacha

aras

Pytanie

Napisano
proszę o identyfikacje nieśmiertelnika niemieckiego o symbolach: H.L. 4129 oraz nr żołnierza. znaleziony w okolicy Gdyni. jest cały i wykonany z aluminium. chyba jest ktoś w tym kraju znający się na temacie?! tak H jak i L pasuje do różnych formacji i specjalności ale nie spotkałem tych symboli razem. może odpowiedż jest bardzo prosta tylko nikt znający się na rzeczy nie czytał albo ,, olał temat '' bo to za błache? bjar 1, generał w, Frozzer, beaviso, Boruta i inni znawcy! do was to pytanie!!!!!! przestaję w was wierzyć!!!

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
już mam . patrz mój post pod nazwą niesmiertelnik. i ciekawa strona www.emarken.de/ . i nie bądżcie skromni bo wiedzę na temat macie. a ja mam mało czasu a z internetu korzystam po znajomości u kolegi. ale dzięki za podjęcie tematu!!!
Napisano
proszę o identyfikacje nieśmiertelnika niemieckiego o symbolach: H.L. 4129 oraz nr żołnierza. znaleziony w okolicy Gdyni. jest cały i wykonany z aluminium. chyba jest ktoś w tym kraju znający się na temacie?! tak H jak i L pasuje do różnych formacji i specjalności ale nie spotkałem tych symboli razem. może odpowiedż jest bardzo prosta tylko nikt znający się na rzeczy nie czytał albo ,, olał temat '' bo to za błache? bjar 1, generał w, Frozzer, beaviso, Boruta i inni znawcy! do was to pytanie!!!!!! przestaję w was wierzyć!!!
Napisano
Jak przestaniesz we mnie wierzyć to będzie zwać się to ateizmem, Kolego... ;-)

A na poważnie, nie wiem, nie potrafię odcyfrować tej blachy, to i nie piszę. A znawcą nie jestem, tylko umiem posługiwać się internetem, kojarzę nieco po szwabsku i lubię kombinować (czyt. marnować czas).

pozdr, M

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie