Skocz do zawartości

Skrzynie...

Wraith

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Oto co udało się wyciągnąć z Matki Ziemi. Zastanawia mnie fakt, że ktoś był na tyle zdesperowany i zadał sobie tyle trudu, iż umieścił w skrzyniach przedmioty, które w zasadzie nie miały zbyt dużej wartości. Jeżeli chodzi o stan ubrań, to był masakryczny, przegniłe, śmierdzące. Porcelana poniemiecka, w stanie od dobry do bardzo dobry. W zasadzie cała sprawa, miała ten plus, że okazała się sporą adrenialiną, w pewnym momencie, z fantazji co też tam może być?" aż się cały trząsłem:-)

Napisano
Wraith
gratuluję, liczą się emocje i satysfakcja z trafienia.
Szukaj dalej, jeszcze coś tam musi być :-}
VJ
Napisano
Dzięki za budujące słowa U96!!!:-) Szukać będe napewno, niech tylko posklejają się kości i mięśnie!;-)
Pozdrawiam serdecznie!
Napisano
Witaj
trafiles na ermos"
do srodka wkladalo sie inna skrzynke z jedzonkiem!
a ta twoja sluzyla jako termos!!!!
Supersprawa
poz Fall
Napisano
Fall, Termos he:-) Żeby tam jeszcze jakieś piwko się znajdowało. Termos gdy otwierałem był zalany deszczówką do pełna, a do połowy wypełniony różnej maści ubraniami liturgicznymi, serwetami i obrusami. Wszystko rozpadało się przy dotknięciu.
Peter jeżeli chodzi o naczynka, to same gary nosnika nie znaleziono;-)
Pozdrawiam!!
Napisano
Zamiast sie cieszyc ze trafił to tylko narzeka.pomyśl jakby te durne niemce nie zakopali wtedy to teraz Ty nie czułbyś blusa i nie zamienił się w ryjówkę ziemną.A tak przyjemne z pożytecznym.Energię wyładowałes na Matce Ziemi zamiast np na meczu.
Pozdrawiam
Napisano
Iii tam, mam radochę jak znajdę choćby łuseczkę:-) A to faktycznie był hard core, jeżeli chodzi i o emocje i o oranie:-) A na mecze nie chodzę;-)
Pozdrowienia!
Napisano
No coś Ty, nie odczułem tego:-) Dzięki za dobre życzenia, postaram się o trafienia(rym;-) i Tobie też wzajemnie tego życzę!:-) Po prawdzie wszystkim nam orającym się to należy i emocje i frajda i coś do poczucia w łapie...
Pozdrawiam!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie