Wraith Napisano 1 Grudzień 2004 Autor Napisano 1 Grudzień 2004 Oto co udało się wyciągnąć z Matki Ziemi. Zastanawia mnie fakt, że ktoś był na tyle zdesperowany i zadał sobie tyle trudu, iż umieścił w skrzyniach przedmioty, które w zasadzie nie miały zbyt dużej wartości. Jeżeli chodzi o stan ubrań, to był masakryczny, przegniłe, śmierdzące. Porcelana poniemiecka, w stanie od dobry do bardzo dobry. W zasadzie cała sprawa, miała ten plus, że okazała się sporą adrenialiną, w pewnym momencie, z fantazji co też tam może być?" aż się cały trząsłem:-)
Boruta Napisano 1 Grudzień 2004 Napisano 1 Grudzień 2004 Co chcesz, w końcu to tyle lat w ziemi było. Niemcy spodziewali się rychłego powrotu na swoje ziemie.Pozdrawiam
Wraith Napisano 1 Grudzień 2004 Autor Napisano 1 Grudzień 2004 Boruta zgadzam się, jednak jak dla mnie to zbyt dużo zachodu z robieniem sobie aż takiego trudu by to zakopywać.
Boruta Napisano 1 Grudzień 2004 Napisano 1 Grudzień 2004 Mimo wszystko ciekawostka. Nie żałowałbym trafienia czegoś takiego.Pozdrawiam
Wraith Napisano 1 Grudzień 2004 Autor Napisano 1 Grudzień 2004 W sumie racja, w takich momentach człowiek dowiaduje się jak wiele ma sił w sobie:-)
general1006 Napisano 1 Grudzień 2004 Napisano 1 Grudzień 2004 adrenalina robi swoje. Musimy tam na wiosne pokopać powinno coś jeszcze być może Złoto Wrocławia ;-)pozd general
marek123 Napisano 1 Grudzień 2004 Napisano 1 Grudzień 2004 skrzynka jest ciekawa co to sa za napisy ?????????pzdr
Wraith Napisano 1 Grudzień 2004 Autor Napisano 1 Grudzień 2004 general1006 - a pewnie, pewnie, przyjedź i oramy tam;-)
Wraith Napisano 1 Grudzień 2004 Autor Napisano 1 Grudzień 2004 marek123 - oto napisy, niemiecka dbałość o wszystko :-)pozdr
U96 Napisano 1 Grudzień 2004 Napisano 1 Grudzień 2004 Wraithgratuluję, liczą się emocje i satysfakcja z trafienia.Szukaj dalej, jeszcze coś tam musi być :-}VJ
Wraith Napisano 1 Grudzień 2004 Autor Napisano 1 Grudzień 2004 Dzięki za budujące słowa U96!!!:-) Szukać będe napewno, niech tylko posklejają się kości i mięśnie!;-)Pozdrawiam serdecznie!
Fall Napisano 1 Grudzień 2004 Napisano 1 Grudzień 2004 Witajtrafiles na ermos"do srodka wkladalo sie inna skrzynke z jedzonkiem!a ta twoja sluzyla jako termos!!!!Supersprawapoz Fall
Peter Napisano 1 Grudzień 2004 Napisano 1 Grudzień 2004 Och, czyżby to czerwone naczynie na zdjęciu nr. 5 to jest nasz sympatyczny znajowmy z czasów cielęctwa.
Wraith Napisano 2 Grudzień 2004 Autor Napisano 2 Grudzień 2004 Fall, Termos he:-) Żeby tam jeszcze jakieś piwko się znajdowało. Termos gdy otwierałem był zalany deszczówką do pełna, a do połowy wypełniony różnej maści ubraniami liturgicznymi, serwetami i obrusami. Wszystko rozpadało się przy dotknięciu.Peter jeżeli chodzi o naczynka, to same gary nosnika nie znaleziono;-) Pozdrawiam!!
jaca2003 Napisano 2 Grudzień 2004 Napisano 2 Grudzień 2004 Zamiast sie cieszyc ze trafił to tylko narzeka.pomyśl jakby te durne niemce nie zakopali wtedy to teraz Ty nie czułbyś blusa i nie zamienił się w ryjówkę ziemną.A tak przyjemne z pożytecznym.Energię wyładowałes na Matce Ziemi zamiast np na meczu.Pozdrawiam
Wraith Napisano 2 Grudzień 2004 Autor Napisano 2 Grudzień 2004 Iii tam, mam radochę jak znajdę choćby łuseczkę:-) A to faktycznie był hard core, jeżeli chodzi i o emocje i o oranie:-) A na mecze nie chodzę;-)Pozdrowienia!
jaca2003 Napisano 2 Grudzień 2004 Napisano 2 Grudzień 2004 Równiez Cie pozdrawiam i życze więcej takich trafień.i mam nadzieję że choc Ty sie za mój kpiący post nie obraziłes.Pozdrawiam
Wraith Napisano 2 Grudzień 2004 Autor Napisano 2 Grudzień 2004 No coś Ty, nie odczułem tego:-) Dzięki za dobre życzenia, postaram się o trafienia(rym;-) i Tobie też wzajemnie tego życzę!:-) Po prawdzie wszystkim nam orającym się to należy i emocje i frajda i coś do poczucia w łapie...Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.