Skocz do zawartości

archeologia a wykrywacze

wicja1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Otrzymałem wczoraj przesyłkę z opracowaniem Wykrywacze metali a archeologia".Wszystkim którzy mają wiarę w owocną współpracę obu środowisk gorąco polecam to pachnące Goebbelsem opracowanie.Możliwe,że na temat tej książki już coś było na forum,ale nie wytrzymałem i musiałem coś napisać na ten temat.
Pozdrawiam,
wicja1
Napisano
Witam,
widzę, że nie tylko mnie zainteresowało to opracowanie i to Ty kupiłeś je na allegro. Ja się ograniczyłem do spisania autorów i wydawnictwa z zamiarem przejrzenia w bibliotece - na co jak zwykle nie miałem czasu.
Przyłączam się do jacentego2004 z pytaniem - czy opracowanie to zawiera jakieś ciekawe i przydatne informacje?
Na co się przesiadasz po Tejonie?
Pozdrawiam:-)
SZZ
Napisano
Raczej nic nowego tam nie ma.Normą jest to,że jesteśmy złodziejami i rabusiami".Można do tego przywyknąć.Ciekawostką jest to,że już kupując baterie do wykrywacza,lub wyciągając go z szafy,zamiarujemy przestępstwo i w zasadzie zasługujemy na ścięcie:)
Całość nie jest specjalnie błyskotliwa i nowa,ale taka kondensacja jadu na cm2 to rzadkość.
Do SZZ:
Jeśli chodzi o sprzęt to obecnie z przyczyn finansowych wróciłem do epoki wykrywacza łupanego" ale mam nadzieję,żę to tylko na chwilę.
Pozdrawiam,
wicja1

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie