wicja1 Napisano 26 Listopad 2004 Autor Napisano 26 Listopad 2004 Otrzymałem wczoraj przesyłkę z opracowaniem Wykrywacze metali a archeologia".Wszystkim którzy mają wiarę w owocną współpracę obu środowisk gorąco polecam to pachnące Goebbelsem opracowanie.Możliwe,że na temat tej książki już coś było na forum,ale nie wytrzymałem i musiałem coś napisać na ten temat.Pozdrawiam,wicja1
jacenty2004 Napisano 26 Listopad 2004 Napisano 26 Listopad 2004 No to co tam napisali czego jeszcze nie wiemy?
SZZ Napisano 26 Listopad 2004 Napisano 26 Listopad 2004 Witam,widzę, że nie tylko mnie zainteresowało to opracowanie i to Ty kupiłeś je na allegro. Ja się ograniczyłem do spisania autorów i wydawnictwa z zamiarem przejrzenia w bibliotece - na co jak zwykle nie miałem czasu. Przyłączam się do jacentego2004 z pytaniem - czy opracowanie to zawiera jakieś ciekawe i przydatne informacje?Na co się przesiadasz po Tejonie?Pozdrawiam:-)SZZ
wicja1 Napisano 26 Listopad 2004 Autor Napisano 26 Listopad 2004 Raczej nic nowego tam nie ma.Normą jest to,że jesteśmy złodziejami i rabusiami".Można do tego przywyknąć.Ciekawostką jest to,że już kupując baterie do wykrywacza,lub wyciągając go z szafy,zamiarujemy przestępstwo i w zasadzie zasługujemy na ścięcie:)Całość nie jest specjalnie błyskotliwa i nowa,ale taka kondensacja jadu na cm2 to rzadkość.Do SZZ:Jeśli chodzi o sprzęt to obecnie z przyczyn finansowych wróciłem do epoki wykrywacza łupanego" ale mam nadzieję,żę to tylko na chwilę.Pozdrawiam,wicja1
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.