jacenty2004 Napisano 22 Listopad 2004 Autor Share Napisano 22 Listopad 2004 jak usunąć rdzę bez szkodzenia zachowanej farbie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 23 Listopad 2004 Share Napisano 23 Listopad 2004 Podobno fosolem.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hades Napisano 23 Listopad 2004 Share Napisano 23 Listopad 2004 Hmm... kiedyś odrdzewiałem niemieckie jajko" ... pokazało się naprawde duzo farby, pieczęcie oraz sygnatura, niektórzy mówia, że farba staje się matowa, ja osobiście tego nie zauważyłem. Kiedy indziej oczyszczałem RG-42,(mało rdzy) jakiś lekki olejek i szczotka miedziana, oczywiście leciutko, i z wyczuciem...też ładnie schodziło...a tu jeszce coś równiez oczyszczanego fosolem.. i szczotką do zebów oraz jakimś kuchennym zmywakiem..http://www.odkrywca.pl/picsforum5/rgd33.jpgoczywiście efekt może zalezeć od rodzaju farby, i wszystko co robisz robisz na własna odpowiedzialnośc .:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 23 Listopad 2004 Autor Share Napisano 23 Listopad 2004 Tak... rodzaj farby ma duże znaczenie... zwłaszcza w tym przypadku lepiej by było tego nie spieprzyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 24 Listopad 2004 Share Napisano 24 Listopad 2004 Bardzo fajny granatnik. Gratuluję. Może byś tak wrzucił fotkę całości?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 25 Listopad 2004 Autor Share Napisano 25 Listopad 2004 Nie ma czego gratulować, bo moją własnością są tylko zdjęcia,a nie to co na nich jest:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 25 Listopad 2004 Share Napisano 25 Listopad 2004 To nie ma znaczenia i tak mi się podoba.Dzięki za fotkę.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 25 Listopad 2004 Autor Share Napisano 25 Listopad 2004 Ja też lubię oglądać zdjęcia i cudze kolekcje. I jest to chyba najlepsze na tym forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teton111 Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 dokladnie.. a juz wogole jak sa jakies zdjecia z wykopkow zamieszczone... istne miodzio =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.