adas Napisano 18 Listopad 2004 Autor Napisano 18 Listopad 2004 CześćCzy znacie może jakieś ciekawe miejsca w Świętokrzyskim?
ms Napisano 18 Listopad 2004 Napisano 18 Listopad 2004 ciekawe powiadasz?jest tu kilku specjalistow od swietokrzyskich zarosli:-)pwykorzystaj wyszukiwarke np pod haslem Ruski Bród i nie tylko :-)powodzenia
bjar_1 Napisano 19 Listopad 2004 Napisano 19 Listopad 2004 Ruski Bród to już bardziej radomskie :) Ale do ciekawych miejsc to tego już chyba nie można zaliczyć...pzdrbjar_1
ex Napisano 19 Listopad 2004 Napisano 19 Listopad 2004 WitamZależy czego chcesz szukać? Jak militaria to jest mnóstwo miejsc gdzie możesz coś znaleźć: Wykus" - Polana Langiewicza", Iłża.... Istnieje wiele miejsc potyczek partyzanckich w Świętokrzyskiem - polecam książkę Partyzantka na kielecczyźnie" Bogdana Hillebrandta. pzdrex
Szefo Napisano 19 Listopad 2004 Napisano 19 Listopad 2004 teraz to już raczej mazowieckie bo nie ma radomskiego:(
bjar_1 Napisano 19 Listopad 2004 Napisano 19 Listopad 2004 Województwo tak , a tereny właściwie przysuskie :)
bjar_1 Napisano 20 Listopad 2004 Napisano 20 Listopad 2004 Adas - w tym sezonie chyba i tak już nie pokopiesz. szkieletczyzna pod śniegiem ,najgorsza sytuacja w okolicach Końskich ,na E-7 między Kielcami a Skarżyskiem i pod Iłżą. Nareszcie lasy od nas odpoczną! :)Ja już sezon zakończyłem ,dla mnie było na słabą trójkę...pzdrbjar_1
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.