searcher Napisano 6 Listopad 2004 Autor Napisano 6 Listopad 2004 Witam.Będę wdzięczny za identyfikację takiego oto wykopaliska..Dziękuje..
IRONRAT Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 Cyrkiel to to nie jest, raczej część jakiegoś mechanizmu. Searcher, czy ten przedmiot nie pochodzi z jakiegoś samolotu?Ironrat
AQUATOR Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 Mi to przypomina element wagi podobnej do lekarskiej. Górny uchwyt" przesuwa się w celu wyważenia a dolny półokrągły to prowadnica. Podkreślam, że to tylko domysły.
searcher Napisano 7 Listopad 2004 Autor Napisano 7 Listopad 2004 Nie IRONRAT,to nie jest z samolotu..W okolicy tego fantu znalazłem pełno ruskich łusek i pełniaków..Chociaż mój koligen znalazł miniaturową elgijkę".W każdym bądź razie tak wyglądała.Do tego pocisk" ćwiczebny lub pirwszy" przeładujący..nie pamiętam..Pozdro
Monti Napisano 7 Listopad 2004 Napisano 7 Listopad 2004 Mi to wyglada na żelastwo" montowane przy lufcikach okiennych,aby okno sie nie otworzyło do końca.
searcher Napisano 6 Listopad 2004 Autor Napisano 6 Listopad 2004 Witam.Będę wdzięczny za identyfikację takiego oto wykopaliska..Dziękuje..
Monti Napisano 7 Listopad 2004 Napisano 7 Listopad 2004 Najlepiej to oczyśc i sie zobaczy.I przydałyby się wymiary.A co do tego ustrojstwa od okna to faktycznie mam zamontowane przy lufciku bardzo podobne coś.pozdrawiam
Pytanie
searcher
Witam.Będę wdzięczny za identyfikację takiego oto wykopaliska..
Dziękuje..
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.