obert8 Napisano 6 Listopad 2004 Autor Share Napisano 6 Listopad 2004 Naszemu koledze od kopanbia urodzila sie dzisiaj corka gratuluje MACIEJU i zeby wiecej dziurek bylo w twoim zyciu mam na mysli trafienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 Milutko! Wszystkiego dobrego! Oby odziedziczyła pasję po Ojcu. Na pierwsze urodzinki proponuję mini-wykrywkę -niechaj się przyzwyczaja! jeszcze raz wszystkiego dobrego całej Rodziniepozdr. wons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IRONRAT Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 Gratulacje dla taty, jak również dla mamy. Ciekawe jaki przedmiot dzidziuś wybierze na swój roczek. Pewnie miniaturową piszczałkę, po tatusiu.PozdrawiamIronrat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 8 Listopad 2004 Share Napisano 8 Listopad 2004 Też przyłączam się do życzeń. Pozdrowienia dla całej famili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hakas Napisano 8 Listopad 2004 Share Napisano 8 Listopad 2004 wszystkiego najnajleprzego gratulacje hakas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominic Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 nie znamy sie ale wszystkiego naj zycze pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag47 Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 Ja równiez przyłanczam się do życzeń i GRATULUJEpozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barnaba Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 GRATULACJEżyczę zdrowia całej rodzinie! A córkę od maleńkości z piszczałką oswajaj :)pzdrBarnaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIADER Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 Tez nie bede gorszy...Wszystkiego naj naj.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomko Napisano 14 Listopad 2004 Share Napisano 14 Listopad 2004 Zajrzałem ci ja na forum i jaka miła i odmienna wiadomość -SRDECZNE GRATULACJE :)).PS. A w ramach kołysanki to pewnie takie charakterystyczne pii, piii ? ; )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.