mike110 Napisano 4 Listopad 2004 Autor Share Napisano 4 Listopad 2004 Ktoś ma instrukcję do Silent Hunter II ? Wdzięczny byłbym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 Witam!!!Ano ma sie a co???Z powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike110 Napisano 4 Listopad 2004 Autor Share Napisano 4 Listopad 2004 A pchnęłoby się na maila? :) Bez instrukcji kiepsko sie poluje na alianckie konwoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 5 Listopad 2004 Share Napisano 5 Listopad 2004 Witam!!!Ja mam ja normalna papierowa z oryginalnej gry. Sadze ze skanowanie zajeloby mi caly wieczor. Wybacz ale to troche za dlugo :(Z powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike110 Napisano 6 Listopad 2004 Autor Share Napisano 6 Listopad 2004 Spoko, rozumiem. Jakby ktoś miał instrukcję na kompie to poproszę bo moją szlag gdzieś trafił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 24 Listopad 2004 Share Napisano 24 Listopad 2004 A nie było tak, że instrukcja (pdf) dołączana była do SH2 w momencie zainstalowania pakietu z poprawkami umożliwiającego współpracę z Destroyer Command? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.