Skocz do zawartości

czy warto zainwestowac w ten sprzet ?

hawk21

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Prosze o fachowa opinie czy warto zainwestowac w ten sprzet, porównujac cene do mozliwosci..

http://allegro.pl/show_item.php?item=34080578

Najbardziej zalezy mi na poszukiwaniu drobnych rzeczy...
Sprzet ma byc tymczasowy...Wczesniej pracowalem na CZ-7a Pro.
Pozdrawiam
Arek
Napisano
sprzęt to połowa sukcesu,miejscówki,miejscówki i jeszcze raz miejscówki.Co z tego że bedziesz miał niewiem jak wypasiony sprzet jak w koło będzie jedynie kupa gruzu i drutu
Napisano
Witam
Moim zdaniem HS powinien być tańszy o jakieś 100zł Na drobnice jest troche za słaby ponieważ ma koncentryczną cewkę a to znacznie obniża zasięg w gruncie Polecam SALAMANDRE z cewką 26cm znajomy wykopał około 700 monet przez 1,5 roku cena wykrywacza to 630zł u producenta i daje 36 miesięcy gwarancji
Napisano
Dziekuje za pierwsze opinie..Juz chyba raczej nie zakupie tego sprzetu z allegro..
Gruha a masz namiar jakis na strone producenta lub sprzedajacego wykrywacz o ktorym wspomniales ?
Pzdr.
Arek
Napisano
Witam!
Sonda koncentryczna do zasiegu w gruncie ma się nijak.
A na monetki zawsze najlepszy bedzie detektor dynamiczny.
pozdrawiam.
Napisano
cytat:
Polecam SALAMANDRE z cewką 26cm znajomy wykopał około 700 monet przez 1,5 roku"
Mam prośbę. Nie używajmy takiego pomiaru jakości wykrywki", bo ilość wykopanych monet, to bardziej wyznacznik farta. Widziałem jak mój kolega trafił na polu ponad 200 monet na kawałku 5 x 5 metrów, ale to nie znaczy, że jego sprzęt jest super na monetki. To był fart.

Trochę więcej rzeczowości, przekonując do danego sprzętu.

Pozdrawiam
  • 4 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie