hawk21 Napisano 2 Listopad 2004 Autor Napisano 2 Listopad 2004 WitamProsze o fachowa opinie czy warto zainwestowac w ten sprzet, porównujac cene do mozliwosci..http://allegro.pl/show_item.php?item=34080578Najbardziej zalezy mi na poszukiwaniu drobnych rzeczy...Sprzet ma byc tymczasowy...Wczesniej pracowalem na CZ-7a Pro.PozdrawiamArek
Kopi Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 Witam.HS-ik raczej na militarkę, monetki słabiej, ale da radę.PozdrawiamKopi
nosfer3 Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 sprzęt to połowa sukcesu,miejscówki,miejscówki i jeszcze raz miejscówki.Co z tego że bedziesz miał niewiem jak wypasiony sprzet jak w koło będzie jedynie kupa gruzu i drutu
gruha Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 Witam Moim zdaniem HS powinien być tańszy o jakieś 100zł Na drobnice jest troche za słaby ponieważ ma koncentryczną cewkę a to znacznie obniża zasięg w gruncie Polecam SALAMANDRE z cewką 26cm znajomy wykopał około 700 monet przez 1,5 roku cena wykrywacza to 630zł u producenta i daje 36 miesięcy gwarancji
hawk21 Napisano 2 Listopad 2004 Autor Napisano 2 Listopad 2004 Dziekuje za pierwsze opinie..Juz chyba raczej nie zakupie tego sprzetu z allegro..Gruha a masz namiar jakis na strone producenta lub sprzedajacego wykrywacz o ktorym wspomniales ?Pzdr.Arek
nikt Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 Witam! Sonda koncentryczna do zasiegu w gruncie ma się nijak.A na monetki zawsze najlepszy bedzie detektor dynamiczny.pozdrawiam.
gruha Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 Witam hawk21 podaje ci numer telefonu do producenta SALAMANDRY tel [numer telefonu do producenta] pozdrawiam
Andreos Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 cytat:Polecam SALAMANDRE z cewką 26cm znajomy wykopał około 700 monet przez 1,5 roku"Mam prośbę. Nie używajmy takiego pomiaru jakości wykrywki", bo ilość wykopanych monet, to bardziej wyznacznik farta. Widziałem jak mój kolega trafił na polu ponad 200 monet na kawałku 5 x 5 metrów, ale to nie znaczy, że jego sprzęt jest super na monetki. To był fart.Trochę więcej rzeczowości, przekonując do danego sprzętu.Pozdrawiam
Bocian Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 Ostrzegam wszelkie podawanie namiarów i danych producentów uznaje za reklamę i jako taka nie powinna mieć miejsca na forum.
Verte Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 700 monet przez 1,5 roku... to się kolega nieźle op.........lał, zwykły leń !!! Verte
Fendziu Napisano 28 Listopad 2004 Napisano 28 Listopad 2004 Osobiście polecam Trakera 4 ,tani ok. 700zł i co najwarzniejsze super czuły ideał na monetki i inną drobnice.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.