Gunship! Napisano 29 Październik 2004 Autor Share Napisano 29 Październik 2004 Hej - dobra mam nadzieję że to się rozkręci.Sugeruję tutaj wszelkie sprawy dotyczące spotkania i tego typu ustaleń zamieszczać tutaj. Trzeba zoorganizować to przed-spotkanie. Ustalić szczegóły itp. I tak mniejwiecej ile osob jest chętnych braniem udziału w tej eskapadzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 29 Październik 2004 Share Napisano 29 Październik 2004 ja jestem chetny 2 osoby ja i mlody Maciej tez jesli bedzie to przed rozwiazanie u jego kobiety sugerowalem termin nastepna sobota mysle ze bedzie ladna pogoda iw miare cieplo pzdr OBERT8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mel Napisano 30 Październik 2004 Share Napisano 30 Październik 2004 Cześć! Również jestem chętny, jeśli tylko będę miał wolną sobotę.Mel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej Napisano 31 Październik 2004 Share Napisano 31 Październik 2004 Tak jak już wcześniej pisałem - jestem za spotkaniem. Niestety nie potrafię odpowiedzieć czy będę na nim obecny.Pozdro Maciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IRONRAT Napisano 31 Październik 2004 Share Napisano 31 Październik 2004 Jestem za. Co do terminu, to niestety, ale prawdopodobnie najbliższą sobotę będę miał zajętą.Ironrat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mial Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 typowo po lodzku sprawa zeszla smiercia wlasna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunship! Napisano 6 Listopad 2004 Autor Share Napisano 6 Listopad 2004 nie o to chodzi ale widac nie wszystkim pasuje :)zreszta dzis nie moglbym i w przyszlym tygodniu tez nie bede mógł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 9 Listopad 2004 Share Napisano 9 Listopad 2004 czekamy z mlodym na propozycje terminu Maciej raczej odpadl no bo dzidzus sie urodzil pzdr obert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAMANOSUKE Napisano 9 Listopad 2004 Share Napisano 9 Listopad 2004 Jestem za..Tylko termin by sie przydał.Pozdro(mlody)Samanosuke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAMANOSUKE Napisano 9 Listopad 2004 Share Napisano 9 Listopad 2004 Ludzie wykombinujcie jakis termin..najlepiej jakos teraz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAMANOSUKE Napisano 9 Listopad 2004 Share Napisano 9 Listopad 2004 Co z wami...Lepiej sie spotkac i pogadac niz trzepac jakas denna gre..Napiiszcie co z tym spotkaniem i kiedy ma sie odbyc...POZDRO SAMANOSUKE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAMANOSUKE Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 Ludzie piszcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAMANOSUKE Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 Chcecie to spotkanie to piszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bunkerites_banditen Napisano 26 Listopad 2004 Share Napisano 26 Listopad 2004 Powiem wam tylko tyle że zabieracie się do tego od roku prawie i sie spotkac niemożecie. Wygląda to jak rozmowa 10 cio latków, kazdemu nic nie pasuje. Ustalcie cos raz a konkretnie i po problemie, przecież nikt chyba po 12 godzin nie pracuje żeby nie mógł się spotkać. Przynajmniej jak nie moga inni to spotkajcie się większościa. Z chęcią bym się spotkał ale jak patrze na wasze umawiania to mnie ściska (dodam że pracuje) ale napewno znalazł bym czas żeby się spotkać. Jka cos ustalicie to może się załapę co by z wami pogadać. Ale chyba raczej marnie to widze po tym co tu się czyta. Grupa Łódź hehehhe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 roku ?mnie wyszlo 2,5 do 3:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIADER Napisano 14 Grudzień 2004 Share Napisano 14 Grudzień 2004 Roku jak roku?Jak 2,5??/?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalfas Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 Heja. To może tak - sobota 15.12.05 - godziny wieczorne lub popołudniowe - jakaś knajpa w mieście - polecam Tawerna" róg Stefanowskiego i Radwańskiej ( jest luźno i nie za drogo ).Komuś pasuje??pozdrawiamKalfas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalfas Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 Sorki oczywiście 15.01.05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 A 15-ego jest MWB.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIADER Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 A co sadzicie spotkac sie po MWB???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Jak cos to na GG 3404202...Dobrze by byo bo wiekszoisc z nas napewno bedzie na MWB....tylko godzina...jak sadzicie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miq Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 Witam Ja bede i tak na bjzlu wystepowal w wrzesniowym mundurku to jak cos to mnie zaczepcie. MWB w sumie mozna sie tam spotkac .Pozdro MIQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIADER Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 wrzesniowy powiadasz...oki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIADER Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 to ktos chetny na spotkanie po MWB...godzina do ustalenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 ja chetny bardzo moze Viaderowi mama pozwoli he he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalfas Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 Też jestem chętny. Gdzie i o której?pozdrawiamKalfas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.