Bocian Napisano 23 Listopad 2002 Autor Napisano 23 Listopad 2002 Opcja samodzielnego dodawania zdjęć do forum przeszła wstępne testy pozytywnie. W związku z tym została udostępniona wszystkim zalogowanym osobom z ilością postów powyżej 20. Nie jest to żadna dyskryminacja ale kolejna faza testów. Docelowo opcja ta zostanie udostępniona wszystkim zarejestrowanym użytkownikom.
vonadamski Napisano 23 Listopad 2002 Napisano 23 Listopad 2002 Witam!!!Narazie nie mam nic co by mozna wyslac ale za niedlugo:)Z powazaniem vonadamski
Bocian Napisano 23 Listopad 2002 Autor Napisano 23 Listopad 2002 I tekst kolegi von jest najlepszym przykładem czego nie należy robić :) aby nie zaśmiecać forum.Tak przy okazji jak na razie człowiekiem nie do pobicia jest kolega Past - 447 postów!
vonadamski Napisano 23 Listopad 2002 Napisano 23 Listopad 2002 Witam!!!Dokładnie! Współpraca to wspolpraca:D Tym razem bylem negatywnym herosem tej historyi :D:D:DZawsze mozna na mnie liczyc.Z powazaniem zly (niedobry) vonadamski:D
Bocian Napisano 23 Listopad 2002 Autor Napisano 23 Listopad 2002 Zapomniałbym dodać. Jeżeli ktoś ma mniej niż 20 postów na koncie a chciałby dodać fotkę to wystarczy email do mnie i odblokuje mu tą opcję. Nie trzeba podbijać sobie sztucznie cyferki do 20 :)Przy dodawaniu samodzielnym zdjęć zostało wprowadzone parę ograniczeń. Wielkości zdjęcia (max.600x600), wagi" pliku (100kb), rodzaju pliku (tylko jpg) i ilości (1 zdjęcie za jednym razem). Mała podpowiedź: jeżeli ktoś chce dodać dwa lub więcej zdjęć to albo można nadal tradycyjnie przesłać do mnie lub wystarczy dodać jedno zdjęcie, po czym jako odpowiedź w tym wątku drugie, itd.
yoony Napisano 25 Listopad 2002 Napisano 25 Listopad 2002 a co sadzicie o mozliwosci by wprowadzic opcjie by autor zaznaczalopcjie by post byl kasowany powiedzmyn po 2 tygodniach tyczy sie postow typu do ...lub gdy nie ma odpowiedzi? na ogol nie chce sie szukac i utor stawia ten sam problem w kolejnym poscie moze byto nie powodowalo zarastania forum?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.