Skocz do zawartości

Udogodnienie na forum?

Bocian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Opcja samodzielnego dodawania zdjęć do forum przeszła wstępne testy pozytywnie. W związku z tym została udostępniona wszystkim zalogowanym osobom z ilością postów powyżej 20. Nie jest to żadna dyskryminacja ale kolejna faza testów. Docelowo opcja ta zostanie udostępniona wszystkim zarejestrowanym użytkownikom.
Napisano
I tekst kolegi von jest najlepszym przykładem czego nie należy robić :) aby nie zaśmiecać forum.
Tak przy okazji jak na razie człowiekiem nie do pobicia jest kolega Past - 447 postów!
Napisano
Witam!!!

Dokładnie! Współpraca to wspolpraca:D Tym razem bylem negatywnym herosem tej historyi :D:D:D
Zawsze mozna na mnie liczyc.
Z powazaniem zly (niedobry) vonadamski:D
Napisano
Zapomniałbym dodać. Jeżeli ktoś ma mniej niż 20 postów na koncie a chciałby dodać fotkę to wystarczy email do mnie i odblokuje mu tą opcję. Nie trzeba podbijać sobie sztucznie cyferki do 20 :)

Przy dodawaniu samodzielnym zdjęć zostało wprowadzone parę ograniczeń. Wielkości zdjęcia (max.600x600), wagi" pliku (100kb), rodzaju pliku (tylko jpg) i ilości (1 zdjęcie za jednym razem). Mała podpowiedź: jeżeli ktoś chce dodać dwa lub więcej zdjęć to albo można nadal tradycyjnie przesłać do mnie lub wystarczy dodać jedno zdjęcie, po czym jako odpowiedź w tym wątku drugie, itd.
Napisano
a co sadzicie o mozliwosci by wprowadzic opcjie by autor zaznaczalopcjie by post byl kasowany powiedzmyn po 2 tygodniach tyczy sie postow typu do ...
lub gdy nie ma odpowiedzi?
na ogol nie chce sie szukac i utor stawia ten sam problem w kolejnym poscie
moze byto nie powodowalo zarastania forum?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie