Skocz do zawartości

Westerplatte w Empiku - Zaproszenie na spotkanie

wachmistrz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.
5 listopada br. o godz. 1800 w Empik Megastore w Gdańsku przy ul. Podwale Grodzkie 8 odbędzie się spotkanie, podczas którego będę z Krzyśkiem, współtwórcą komiksu Westerplatte. Załoga Śmierci", podpisywać nasz album i przy okazji odpowiadać na pytania Czytelników oraz zainteresowanych tym tematem. Zapraszam.
wachmistrz

Napisano
A dlaczego w moim Empiku nie ma komiksu o Westerplatte? Inna dobra księgarnia w Poznaniu donosi mi, że mimo złożenia poprawnego zamóienia nie dostała jeszcze komixu na półki. Co się dzieje? Jest jakieś opóźnienie?
Napisano
Zależy gdzie poszło to zamówienie, bo raczej nie do wydawnictwa, a zapewne do hurtowni, czyli pośrednika. A z pośrednikami to już różnie bywa. Jak hurtownia ma na składzie np. 200 egzemplarzy i zamówienie ma na 200 gdzieś z Polski (np. od kolejnej hurtowni - i tak bywa) to sama musi zaczekać na kolejną partię dla siebie, żeby obsłużyć pozostałe księgarnie.
To też kwestia niedoinformowania księgarzy, jak i lekceważenia przez nich takiego medium jakim jest komiks, niestety.
Dopytałem się o sprawę zaopatrzenia Empiku w Poznaniu i wiem, że trochę egzemplarzy poszło już do nich. Więc zapewne jeszcze nie doszło.
Księgarnie sieci Matras w całej Polsce jeśli nawet nie mają to powinny ściągnąć szybko ze swoich składów księgarskich nawet 1 egzemplarz dla klienta - z tego co się orientuję.
Napisano
Mam prośbę do Mr Bociana o wykasowanie tego wątku, bo już tu jakoś za bardzo komercją czuć ;) Miała to być tylko informacja o spotkaniu, a jakoś temat odbiegł nie tam gdzie trzeba. Info o spotkaniu jest w dziale ogłoszenia, wspomnę jeszcze o nim w nieśmiertelnym wątku o Wtte. I to wystarczy :)
Pozdrawiam. wachmistrz

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie