Kolega chce sie ze mna zamienic - oferuje ten helmet.Nigdy się z takim nie spotkałem- zdjecie celowo dalem w negatywie, by byłolepiej widać łączenia blachy i ten dziwny - równiez blaszany - otok.Hełmik jest obecnie pomalowany czarnym hameraitem - nie jestem pewien co do jego tzw. oryginalności". Na tylnej części pod zdrapaną farbą znalazłemjakieś napisy. Jak je rozszyfruję - przytoczę tu na bank. Kolrga twierdzi, że to super fant - a używały goformacje obrony przeciwlotniczej... Ja o hełmach nic nie wiem - więc proszę o pomoc. pozdro simon
Pytanie
simon07
Kolega chce sie ze mna zamienic - oferuje ten helmet.Nigdy się z takim nie spotkałem- zdjecie celowo dalem w negatywie, by byłolepiej widać łączenia blachy i ten dziwny - równiez blaszany - otok.Hełmik jest obecnie pomalowany czarnym hameraitem - nie jestem pewien co do jego tzw. oryginalności". Na tylnej części pod zdrapaną farbą znalazłemjakieś napisy. Jak je rozszyfruję - przytoczę tu na bank. Kolrga twierdzi, że to super fant - a używały goformacje obrony przeciwlotniczej... Ja o hełmach nic nie wiem - więc proszę o pomoc.
pozdro simon
19 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.