mensguth6 Napisano 4 Wrzesień 2011 Share Napisano 4 Wrzesień 2011 Vvarg a te nasze poletko jest juz wolne czy tez zrobiles je juz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vvarg Napisano 4 Wrzesień 2011 Share Napisano 4 Wrzesień 2011 Wolne, zrobiłem z 2 przeloty wiec wszystkiego nie zebrałem. Jeśli jesteś nadal na nie chętny to wpadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobik Napisano 23 Kwiecień 2013 Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Witam.Od niedawna posiadam wykrywacz i nie mam wielkich wyników ale jeśli jest ktoś chętny na wspólne wspieranie to czekam na info. dobik@ autograf.pl jestem z Antoninka i też szukam w okolicy.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romanienko Napisano 26 Kwiecień 2013 Share Napisano 26 Kwiecień 2013 Witam,ja akurat z pod poznania, rowniez sie bym pisal na jakies integracyjne wypady w okolice. a zatem czekam az cos tutaj sie ruszy.pozdronc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotras_slupca Napisano 9 Maj 2013 Share Napisano 9 Maj 2013 Witam wspolnie z kolega chetnie sie dolaczymy do wiekszego grona poszukiwaczy jestesmy z ok.wrzesni ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rutra64 Napisano 13 Maj 2013 Share Napisano 13 Maj 2013 Cześć piotras słupca !Może poszperamy razem ? Jeśli jesteś na tak - proszę o sms-a na nr 723 272 100. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik29 Napisano 21 Maj 2013 Share Napisano 21 Maj 2013 Witam. Niedoświadczony ale chętny na wykopki :). Jestem z Poznania (mobilny). Ktoś chętny? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelikan85 Napisano 21 Maj 2013 Share Napisano 21 Maj 2013 czesc...chetnie w weekend bym z kims pokopal?jacys chetni kompani? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik29 Napisano 23 Maj 2013 Share Napisano 23 Maj 2013 Może w niedzielę? Ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelikan85 Napisano 24 Maj 2013 Share Napisano 24 Maj 2013 tofik ja sie pisze!gdzie kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik29 Napisano 24 Maj 2013 Share Napisano 24 Maj 2013 Spotykamy się i jedziemy. Masz jakąś miejscówke? W razie co pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelikan85 Napisano 24 Maj 2013 Share Napisano 24 Maj 2013 tofik PW poszło ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobik Napisano 29 Maj 2013 Share Napisano 29 Maj 2013 Czy organizuje ktoś wypad w najbliższą sobotę. Proszę o iinfo dobik@autograf.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feniks73 Napisano 30 Maj 2013 Share Napisano 30 Maj 2013 Witam,jestem z Poznania mam sprzęt chętnie do jakiejś wyprawy dołączę.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelikan85 Napisano 31 Maj 2013 Share Napisano 31 Maj 2013 Cześć... w niedzielę chcę pokopać możliwe że tofik dołączy... jakby co to na maila...trzeba jeszcze tylko miejsce jakieś ogarnąć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik29 Napisano 31 Maj 2013 Share Napisano 31 Maj 2013 WItam. Dobik, Feniks73 proszę o PW. Wspólnie z pelikanem na pewno się na jakiś wypad dogadamy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipiss Napisano 31 Maj 2013 Share Napisano 31 Maj 2013 Witam chętnie bym do waszej wyprawy tak samo dołączył jestem z kostrzyna wlkp sprzęt mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelikan85 Napisano 31 Maj 2013 Share Napisano 31 Maj 2013 ok informujcie mnie również teoretycznie mam namierzone dwie duże łąki, aczkolwiek niezweryfikowane czy coś na nich zalega...chyba, że Wy macie jakąś opcje na niedzielę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepsko Napisano 1 Czerwiec 2013 Share Napisano 1 Czerwiec 2013 Witam, ja szukam chętnych na łowienie neodymem w Warcie. Oczywistym minusem jest aktualnie wysoki stan wody, nie jest to też zabawa dla delikatnych...Dlaczego tam? Mieszkałem koło cytadeli przy rzece i zawsze jak opadał poziom rzeki wyciągalismy duże fanty w dużych ilościach. Nawet sprawną!!! mg42. Ale było to 20lat temu... Gdyby ktoś był chetny, najlepiej z mocnym neodymem to zachęcam. Planuje na przyszłą sobotę (8 czerwiec). Ja czekam na zakupiony mocny neodym i mam chiński wykrywacz.pepemarc@wp.plps. fanty w muzeum na cytadeli to w dużym stopniu warciane znaleziska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelikan85 Napisano 2 Czerwiec 2013 Share Napisano 2 Czerwiec 2013 czyli znowu nie wyszło... ja się dziś wybieram, lecz skoro nikt się nie odezwał to jadę sam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kupniula Napisano 17 Październik 2013 Share Napisano 17 Październik 2013 odgrzebie kotlecikaZnajdzie się dobra dusza z pojazdem która zabierze w teren? :D Ja młody poszukiwacz i jeszcze się nie dorobiłem samochodu. A szkoda końcówki sezonu marnować ;)Możemy razem poszukać jakiegoś miejsca (mam kilka miejscówek w stronę Swadzimia które mogą być ciekawe i godne sprawdzenia). Teraz na tydzień mam wyjazd służbowy więc koniec października już mogę jeździć i szukać szczęścia w ziemi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 17 Październik 2013 Share Napisano 17 Październik 2013 A z kąd jesteś Ja z lusowa zmotoryzowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kupniula Napisano 28 Październik 2013 Share Napisano 28 Październik 2013 Samo centrum Poznania (niedaleko areny) no i właśnie ja bez transportu. Ale jak byś miał jechać przez Poznań albo chociaż o ogrody zahaczyć to daj znać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciuncio Napisano 28 Październik 2013 Share Napisano 28 Październik 2013 Witam,podczepiam się pod temat. Jestem z Willdy, zazwyczaj zamiatałem Starołękę i okolice, ale już pola obsiane. Gdyby była opcja to, można się umówic na wypad. Jestem jutro od rana dostępny i w środę... Myślę o jakimś leśnym terenie, militarka... nie wiem jeszcze nei mam miejscówki. Jest kilka ciekawych miejsc, ale to powiem już jakby się sfinalizowało spotkanie. Pozdrawiam Tomasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kupniula Napisano 19 Listopad 2013 Share Napisano 19 Listopad 2013 Ktoś z Poznania chodzi z wykrywką i ma auto? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.