Skocz do zawartości

Poznań

Sniper 1939

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 147
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 year later...
Napisano
Witam.Od niedawna posiadam wykrywacz i nie mam wielkich wyników ale jeśli jest ktoś chętny na wspólne wspieranie to czekam na info. dobik@ autograf.pl jestem z Antoninka i też szukam w okolicy.pozdrawiam
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano
Cześć... w niedzielę chcę pokopać możliwe że tofik dołączy... jakby co to na maila...trzeba jeszcze tylko miejsce jakieś ogarnąć :)
Napisano
ok informujcie mnie również teoretycznie mam namierzone dwie duże łąki, aczkolwiek niezweryfikowane czy coś na nich zalega...chyba, że Wy macie jakąś opcje na niedzielę ;)
Napisano
Witam,
ja szukam chętnych na łowienie neodymem w Warcie.
Oczywistym minusem jest aktualnie wysoki stan wody, nie jest to też zabawa dla delikatnych...
Dlaczego tam? Mieszkałem koło cytadeli przy rzece i zawsze jak opadał poziom rzeki wyciągalismy duże fanty w dużych ilościach. Nawet sprawną!!! mg42.
Ale było to 20lat temu...
Gdyby ktoś był chetny, najlepiej z mocnym neodymem to zachęcam. Planuje na przyszłą sobotę (8 czerwiec). Ja czekam na zakupiony mocny neodym i mam chiński wykrywacz.
pepemarc@wp.pl
ps. fanty w muzeum na cytadeli to w dużym stopniu warciane znaleziska.
  • 4 months later...
Napisano
odgrzebie kotlecika

Znajdzie się dobra dusza z pojazdem która zabierze w teren? :D Ja młody poszukiwacz i jeszcze się nie dorobiłem samochodu. A szkoda końcówki sezonu marnować ;)Możemy razem poszukać jakiegoś miejsca (mam kilka miejscówek w stronę Swadzimia które mogą być ciekawe i godne sprawdzenia). Teraz na tydzień mam wyjazd służbowy więc koniec października już mogę jeździć i szukać szczęścia w ziemi :)
  • 2 weeks later...
Napisano
Samo centrum Poznania (niedaleko areny) no i właśnie ja bez transportu. Ale jak byś miał jechać przez Poznań albo chociaż o ogrody zahaczyć to daj znać ;)
Napisano
Witam,
podczepiam się pod temat. Jestem z Willdy, zazwyczaj zamiatałem Starołękę i okolice, ale już pola obsiane.

Gdyby była opcja to, można się umówic na wypad. Jestem jutro od rana dostępny i w środę... Myślę o jakimś leśnym terenie, militarka... nie wiem jeszcze nei mam miejscówki.

Jest kilka ciekawych miejsc, ale to powiem już jakby się sfinalizowało spotkanie.

Pozdrawiam Tomasz
  • 3 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie