Martin Heider. KOTZSCHLITZ./MER?EBURG. 24. 2. 98. II.ERS. BAL. J. ?. 165. REKR. DEP. NR:4392.
Blachy są w dobrej kondycji. Zapis jest w formie oryginałów, niestety niewiem jak usunąć z powieżchni chyba siarczki w postaci kremowych strupków. Blachy są z cynku. Drugi temat: Zamek od karabinu. Jak dla mnie nietypowy (nie jestem obeznany w temacie): Długość 21cm! (rura, otwór przelotowy), średnica 18/12mm., rączka prosta, na gałce numer chyba pięciocyfrowy, u nasady rączki znaczek, tak jakby greckie pi, lub pisane duże D. Dwa, lud trzy rygle. Stan faktyczny po oczyszczenie i konserwacji: miejscowe, głębokie wżery i ubytki mat.. No to hej.
Pytanie
comet.pl
treść: B1.
OTTO LENDT
HAMBURG. 27. CROSMEUNPLATZ.1.
6. 11. 91.
FL.B. SCH. THORN.
3.K. NR.206.
-----------------------------
B2.
Martin Heider.
KOTZSCHLITZ./MER?EBURG.
24. 2. 98.
II.ERS. BAL. J. ?. 165.
REKR. DEP. NR:4392.
Blachy są w dobrej kondycji. Zapis jest w formie oryginałów, niestety niewiem jak usunąć z powieżchni chyba siarczki w postaci kremowych strupków. Blachy są z cynku.
Drugi temat: Zamek od karabinu.
Jak dla mnie nietypowy (nie jestem obeznany w temacie):
Długość 21cm! (rura, otwór przelotowy), średnica 18/12mm., rączka prosta, na gałce numer chyba pięciocyfrowy, u nasady rączki znaczek, tak jakby greckie pi, lub pisane duże D. Dwa, lud trzy rygle. Stan faktyczny po oczyszczenie i konserwacji: miejscowe, głębokie wżery i ubytki mat..
No to hej.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.