Skocz do zawartości

antykwariaty w Czestochowie

RAJTEKZKS

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam serdecznie!
Czy moglby mi ktos pomoc i udzielic informacji czy w Czestochowie znajduja sie jakies antykwariaty,sklepy z militariami?!?Bede wdzieczny za wszelka pomoc!!
Pozdrawiam
Rajtekzks
Napisano
Na ulicy kopernika jest antykwariat naukowy" na wolności w bramie ale niepamiętam numeru też jest antykwariat jest jeszcze na ulicy kościuszki chyba nr6.W 2 alei jest sklep z militarimami FORT"(w którymś podwórzu,mniejwięcj naprzeciwko Merkurego).To tyle co wiem a tak wogóle to co cię interesuje bo może mógłbym pomóc
pozdrawiam
Napisano
Odnośnie antykwariatów książkowych:

Kopernika 4 - największy z częstochowskich antykwariatów, szeroki wybór, nie wszystko wystawione, warto pytać o poszukiwane pozycje oraz przejrzeć katalogi wysyłkowe, ceny stosunkowo wysokie.

Wolności 33 (w bramie) - malutki antykwariacik, wybór nieduży, choć ze wszystkich dziedzin, ceny niskie.

Kosciuszki 8 (taki adres ja mam zanotowany) - szeroki wybór, ceny niskie.

NMP 22 - stoisko antykwaryczne w Bibliotece - wybór nieduży i - jak dla mnie - mało ciekawy (głównie belletrystyka i podręczniki), więc nawet nie wiem jaki rząd cen, bo nic tam nigdy nie kupiłem.
Napisano
Witam wszystkich

W I aleji 3 lub 5 w bramie jest antykwariat koles ma sporo ciekawych rzeczy, czesc z nich wystawia na allegro jego nick - Wolumen

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie