marek123 Napisano 7 Październik 2004 Autor Napisano 7 Październik 2004 http://pp.allegro.pl/show_item.php?item=32569149
marek123 Napisano 7 Październik 2004 Autor Napisano 7 Październik 2004 Witamjakiej produkcji jest ten brauning polak czy belg!??????????Podajcie jakieś sensowne argumenty na dowód pochodzenia tego sprzetu!!!!!!!!!pzdr
Gość Napisano 8 Październik 2004 Napisano 8 Październik 2004 coś mi się wydaje że to jedna wielka lipa,koles miał poprostu lufę i komorę + rekojeśc+ suwadło i zrobił sobie takiego składaka- zresztą fotki są zrobione w odpowiedni sposób pozostawiając duzy obszar niedopowiedzeń co do jego stanu faktycznego- przedewszystkim zfotografowane sa miejsca z resztkami oksydy ale dalej widać całkiem spore wżery- zreszta hasło kupujesz co widzisz chyba mówi samo za siebie!!!!!!pozatym z tego co mi wiadomo rkm wz. 28 nie był montowany wewnatrz tankietek!!!!!!podkreslam że jest to moja subiektywna opinia!!!!!!!ps ciekawi mnie ten magazynek z dziwnym wytłoczeniem w postaci X-jak żyje nie widziałem czegoś takiego???pozdrawiam tg13
frost Napisano 8 Październik 2004 Napisano 8 Październik 2004 Hmm.. sprzedawca nie wygląda na specjalistę.Ciekawe jak udało mu się włożyć magazynek w takisposób ? Wbił go młotkiem ?
mab1978 Napisano 8 Październik 2004 Napisano 8 Październik 2004 Magazynek jest produkcji belgijskiej i co śmieszne jest odwrotnie włożony:)))Pozdrawiam, mab1978.
jaca2003 Napisano 8 Październik 2004 Napisano 8 Październik 2004 Za Gierka było hasło Polak Potrafi.Widac facio zapamietał je sobie.Pozdrawiam
marek123 Napisano 8 Październik 2004 Autor Napisano 8 Październik 2004 gadałem z kolesiem na 100% jest to BElg niestety pojechal do stanow za 1500 zlpzdr marek
michalczewski Napisano 8 Październik 2004 Napisano 8 Październik 2004 W MWP byl Rkm wz.28 z sygnaturami Dara Gimnazjum Meskiego We Lwowie" i tez Panowie specjalisci wsadzili odwrotnie magazynek :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.