RAJTEKZKS Napisano 4 Październik 2004 Autor Napisano 4 Październik 2004 Witanm ponownie!Skoro tak dobrze poszlo mi przy identyfikacji ostatniego przedmiotu,poprosze o identyfikacje mego ostatniego nabytku!Napis na nim brzmi: 15BEHELFS.KDTR.(L)STOLP.WEST Bede wdzieczny za pomoc!! Pozdrawiam
beaviso Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 zdjęcie nieostre...Beheflsh. czy raczej Befehls. ???Komendantura lotniska Słupsk-Zachód (Stolp-West)a pierwsze słowo to może być Befehlshaber... dowódca!
Gość Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 pomocnicze lotnisko w słupsku ( behelfs )mój nieśmiertelnik ma numer 23 :-)pozdrA.R.
RAJTEKZKS Napisano 5 Październik 2004 Autor Napisano 5 Październik 2004 Jak zwykle DZIEKI WIELKIE!!!Pozdrawiam Rajtek
Pytanie
RAJTEKZKS
Witanm ponownie!Skoro tak dobrze poszlo mi przy identyfikacji ostatniego przedmiotu,poprosze o identyfikacje mego ostatniego nabytku!Napis na nim brzmi:
15
BEHELFS.KDTR.(L)STOLP.WEST
Bede wdzieczny za pomoc!!
Pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.