vonadamski Napisano 30 Wrzesień 2004 Autor Napisano 30 Wrzesień 2004 Witam!!!Czy szanowne grono podpowie mi od czego te śledziki? Drugie pytanie to co to za wzór karbidówy (jeslim to jest karbidowa) :)
vonadamski Napisano 30 Wrzesień 2004 Autor Napisano 30 Wrzesień 2004 i takie też znalazlem. Niestety nie mam zdjec pojedynczych ale chyba widac
vonadamski Napisano 30 Wrzesień 2004 Autor Napisano 30 Wrzesień 2004 Acha i jeszcze taki cusik.Z góry dzięki Z powazaniem vonadamski
mietek Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 Co do ostantniego to podobne i nadal nie rozstrzygnięte:http://www.odkrywca-online.com/index1.php?action=forum&iletab=jedna&sub=pokaz_watek&ktory=85645&id_forum=2&&sq=podnośnika&wi=92907#92907
bjar_1 Napisano 2 Październik 2004 Napisano 2 Październik 2004 A czy nie są to niemieckie śledzie z I w.ś.?
efes Napisano 1 Październik 2004 Napisano 1 Październik 2004 Witam.Element z drugiego zdjęcia przypomina mi wyglądem ustalacze stosowane w samolotach do zabezpieczania sterów w czasie postoju .Jeśli tak /na zdjęciu nie widać tego dokładnie/to powierzchnie wewntrzne powinny byc gładkie/ zwykle był tam przyklejony filc/ a całość skręcana po wsunięciu na część spływu np.lotki czy klap śrubami z motylkowymi nakrętkami.pozdr efes
vonadamski Napisano 1 Październik 2004 Autor Napisano 1 Październik 2004 Witam!!!Kurcze ale tam lotniska top n ie bylo gdyz zbyt gorzysty teren ... a przynajmniej tak mi sie wydaje.Z powazaniem vonadamski
Bartek102 Napisano 1 Październik 2004 Napisano 1 Październik 2004 Zdjęcie drugie to trzy duże sledzie do namiotu lub palatki.Bartek
Pytanie
vonadamski
Witam!!!
Czy szanowne grono podpowie mi od czego te śledziki?
Drugie pytanie to co to za wzór karbidówy (jeslim to jest karbidowa) :)
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.