erni Napisano 29 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2004 Witam.Poszukuję kompana do wspólnych poszukiwań monetek.Rejon - na południe od Warszawy(okolice Piaseczna, Góry Kalwarii)Kontakt: ernestklos@poczta.onet.plPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominic Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 cze ja tylko do15.oo moge w tygodniu prawie codzien sob iniedz odpada pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominic Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 jutro jade chyba tez gdzies pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erni Napisano 1 Październik 2004 Autor Share Napisano 1 Październik 2004 hej.ja mogę w tygodniu praktycznie codziennie do godziny 12 i w niedziele. może spikniemy się na przyszły tydzień.pozd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominic Napisano 3 Październik 2004 Share Napisano 3 Październik 2004 cze do zainteresowanych z wawki i okolic jutro z rana wypad pod raszyn[zapraszam] pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dredon Napisano 26 Październik 2004 Share Napisano 26 Październik 2004 ja bym był zainteresowany ale niestety nie posiadam żadnego sprzętu jestem z wawy nadal propozycje są aktułalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopak Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 witam kopie tagrze monety ale w innej częsci raczej na wschód ,masz jakies ciekawe wykopki?ja urzywam rutusa i h-b 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominic Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 witaj dredon jakbys chcial to w pszyszlym tyg pewnie gdzies lecimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominic Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 cze kopak na wschod co to znaczy do drohiczyna dojezdzam dalej nie:}wkrywacz2 to jaki hobbit:}pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopak Napisano 5 Listopad 2004 Share Napisano 5 Listopad 2004 ......tak daleko to niehanty-buter tracker 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominic Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 cze mieszkam wawa wschod pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRABER Napisano 8 Listopad 2004 Share Napisano 8 Listopad 2004 HEJ ja tez jestem z wawy tylko polnocnej, ale chetnie pokopie jeszcze w tym sezonie nietsety u mnie tylko weekendy, czasem dysponuje tez transportem. Dominic jedziesz gdzies podlubac miedzy 11 a 14zdrowko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 8 Listopad 2004 Share Napisano 8 Listopad 2004 Wiatm,ja mieszkam pod Warszawą, ale również chetnie pogrzebalbym jeszcze przed zima:) jakies plany na 11-14?pozdrawiamJadziaP.S.mój kom. 504879664 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominic Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 cze sorki komp mi padl juz jestem ;w 11 14 tykocin za to moze w czwartek gdzies.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muszkieterka Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 Ktoś coś działa w niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominic Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 cze zalezy jak zdrowko po dzisiejszym ognisku;odkrywcy;} ale raczej rano wyskocze gdzies na 3godz z szzpzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominic Napisano 12 Grudzień 2004 Share Napisano 12 Grudzień 2004 jak wawa po weekendzie i wasze znaleziska,wybiera sie ktos pondz i wtorek z wykrywka gdzies pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybciak Napisano 12 Grudzień 2004 Share Napisano 12 Grudzień 2004 Ja dziś wybrałem sie do znajomego, kobietki zajęły się swoimi pasjami (bardzo smakowite pasje:-) a my przeszliśmy się po jego polu, ale wyszła tylko 1 monetka, za to okazało się, że całe pole naszpikowane ma ołowiem, pewnie gdzieś w pobliżu była jatka. Może ktoś miał więcej szczęścia? Pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 14 Grudzień 2004 Share Napisano 14 Grudzień 2004 Witam czy w sobote 18tego ktoś coś kopie? Chętnie bym sie przyłączył.pzdrJadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominic Napisano 14 Grudzień 2004 Share Napisano 14 Grudzień 2004 cze ja kopie tyle ze dosc daleko w olesnicy pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magach7 Napisano 15 Grudzień 2004 Share Napisano 15 Grudzień 2004 A w niedzielę 19 :-D ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 16 Grudzień 2004 Share Napisano 16 Grudzień 2004 hmmm...w sumie też mam wolny weekend, tylko z transportem problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 16 Grudzień 2004 Share Napisano 16 Grudzień 2004 Co powiecie na wspólne zakończenie roku przybiciem łopaty gdzieś na rejonie ? Wybieramy się z Jadzią w sobote. Rejon bliżej nie ustalony jeszcze co prawda ale północ W-wy z odchyleniem zachodnim. Białołęka, Chotomów, Wieliszew itp. Może dołączy jeszcze Tominew. Mam jeszcze jedno wolne miejsce w Sdkfz VW - Sonderkraftfahrzeuge VW ( bo jeszcze pies ). Kontakt na priv.Może zmontujemy jakąś ekipę ( tyralierą łatwiej ) ? Jakby co to wstępnie start spod Ratusza Białołęka w sobotę 9.00Over ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopi Napisano 16 Grudzień 2004 Share Napisano 16 Grudzień 2004 Witam.Chętni na kopanko w rejonach Chotomów, Wieliszew i obok uprzejma prośba: zakopujcie doły po sobie!!! Wiem, że WSZYSCY zakopują ale jednak tych niezakopanych coraz więcej a szczególnie po weekendach.A my miejcowi" obrywamy za to baty.PozdrawiamKopi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 16 Grudzień 2004 Share Napisano 16 Grudzień 2004 Przyznam szczerze, że nie czuje się adresatem tego postu Kopi co więcej jestem pewien, że debile co zostawiają zrytą ściółkę( sam zreszta wpadłem w poniedziałek do zamaskowanego liśćmi dołka prawie po pas wykopanego na środku ziemianki) są na tyle ograniczeni, że nie korzystają z tego poniekąd szacownego Forum.MIejsce spotkania możemy dograć na privie.Over ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.