Skocz do zawartości

w-wa, p-no

erni

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.
Poszukuję kompana do wspólnych poszukiwań monetek.
Rejon - na południe od Warszawy(okolice Piaseczna, Góry Kalwarii)
Kontakt: ernestklos@poczta.onet.pl
Pozdrawiam
Napisano
hej.
ja mogę w tygodniu praktycznie codziennie do godziny 12 i w niedziele. może spikniemy się na przyszły tydzień.
pozd
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano
witam kopie tagrze monety ale w innej częsci raczej na wschód ,masz jakies ciekawe wykopki?
ja urzywam rutusa i h-b 4
Napisano
HEJ ja tez jestem z wawy tylko polnocnej, ale chetnie pokopie jeszcze w tym sezonie nietsety u mnie tylko weekendy, czasem dysponuje tez transportem. Dominic jedziesz gdzies podlubac miedzy 11 a 14
zdrowko!
Napisano
Wiatm,
ja mieszkam pod Warszawą, ale również chetnie pogrzebalbym jeszcze przed zima:) jakies plany na 11-14?
pozdrawiam
Jadzia
P.S.
mój kom. 504879664
  • 1 month later...
Napisano

Ja dziś wybrałem sie do znajomego, kobietki zajęły się swoimi pasjami (bardzo smakowite pasje:-) a my przeszliśmy się po jego polu, ale wyszła tylko 1 monetka, za to okazało się, że całe pole naszpikowane ma ołowiem, pewnie gdzieś w pobliżu była jatka. Może ktoś miał więcej szczęścia? Pzdr!

Napisano
Co powiecie na wspólne zakończenie roku przybiciem łopaty gdzieś na rejonie ?
Wybieramy się z Jadzią w sobote. Rejon bliżej nie ustalony jeszcze co prawda ale północ W-wy z odchyleniem zachodnim. Białołęka, Chotomów, Wieliszew itp. Może dołączy jeszcze Tominew. Mam jeszcze jedno wolne miejsce w Sdkfz VW - Sonderkraftfahrzeuge VW ( bo jeszcze pies ). Kontakt na priv.

Może zmontujemy jakąś ekipę ( tyralierą łatwiej ) ?
Jakby co to wstępnie start spod Ratusza Białołęka w sobotę 9.00

Over !
Napisano
Witam.
Chętni na kopanko w rejonach Chotomów, Wieliszew i obok uprzejma prośba: zakopujcie doły po sobie!!!
Wiem, że WSZYSCY zakopują ale jednak tych niezakopanych coraz więcej a szczególnie po weekendach.
A my miejcowi" obrywamy za to baty.
Pozdrawiam
Kopi
Napisano
Przyznam szczerze, że nie czuje się adresatem tego postu Kopi co więcej jestem pewien, że debile co zostawiają zrytą ściółkę( sam zreszta wpadłem w poniedziałek do zamaskowanego liśćmi dołka prawie po pas wykopanego na środku ziemianki) są na tyle ograniczeni, że nie korzystają z tego poniekąd szacownego Forum.

MIejsce spotkania możemy dograć na privie.

Over !

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie