Skocz do zawartości

w-wa, p-no

erni

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Ja dziś wybrałem sie do znajomego, kobietki zajęły się swoimi pasjami (bardzo smakowite pasje:-) a my przeszliśmy się po jego polu, ale wyszła tylko 1 monetka, za to okazało się, że całe pole naszpikowane ma ołowiem, pewnie gdzieś w pobliżu była jatka. Może ktoś miał więcej szczęścia? Pzdr!

Co powiecie na wspólne zakończenie roku przybiciem łopaty gdzieś na rejonie ?
Wybieramy się z Jadzią w sobote. Rejon bliżej nie ustalony jeszcze co prawda ale północ W-wy z odchyleniem zachodnim. Białołęka, Chotomów, Wieliszew itp. Może dołączy jeszcze Tominew. Mam jeszcze jedno wolne miejsce w Sdkfz VW - Sonderkraftfahrzeuge VW ( bo jeszcze pies ). Kontakt na priv.

Może zmontujemy jakąś ekipę ( tyralierą łatwiej ) ?
Jakby co to wstępnie start spod Ratusza Białołęka w sobotę 9.00

Over !

Witam.
Chętni na kopanko w rejonach Chotomów, Wieliszew i obok uprzejma prośba: zakopujcie doły po sobie!!!
Wiem, że WSZYSCY zakopują ale jednak tych niezakopanych coraz więcej a szczególnie po weekendach.
A my miejcowi" obrywamy za to baty.
Pozdrawiam
Kopi

Przyznam szczerze, że nie czuje się adresatem tego postu Kopi co więcej jestem pewien, że debile co zostawiają zrytą ściółkę( sam zreszta wpadłem w poniedziałek do zamaskowanego liśćmi dołka prawie po pas wykopanego na środku ziemianki) są na tyle ograniczeni, że nie korzystają z tego poniekąd szacownego Forum.

MIejsce spotkania możemy dograć na privie.

Over !

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie