Gość Napisano 3 Listopad 2002 Napisano 3 Listopad 2002 Zgłaszam potrzebę utworzenia działu identyfikacji znalezisk oraz powołania komisji specjalistów orzekających o nich. Hydro
pomsee Napisano 3 Listopad 2002 Napisano 3 Listopad 2002 Popieram wniosek Kolegi jednoczesnie proponujac powolanie Komisji Rewizyjnej, Skarbnika, Prezes oraz Radzy Nadzorczej proponownego forum.
merlin Napisano 4 Listopad 2002 Napisano 4 Listopad 2002 Jak najbardziej popieram pomysł powołania forum identyfikacyjnego. Merlin
Bocian Napisano 4 Listopad 2002 Napisano 4 Listopad 2002 Hmmm, przecież taki dział forum już jest. Chyba że chodzi o coś innego.
Gość Napisano 4 Listopad 2002 Napisano 4 Listopad 2002 teraz jest, ale wtedy nie było. pozdrowienia hydro.A tak na marginesie chciałem spytać czy dwa razy wysłane przeze mnie foty do tematu regulator rr nie doszły czy nie mogą być pokazane? Zależy mi żeby dowiedzieć się czegoś na ten temat. Hydro
Bocian Napisano 4 Listopad 2002 Napisano 4 Listopad 2002 Było ale to i tak nie jest ważne. Co do zdjęć to już 18 października otrzymałem puste emaile bez załączników. Z taką ilością krzaczków że ledwo do odczytania. Potem ponownie 2 listopada, również kaszanke". Jeszcze wcześniej odpisywałem w sprawie zapomnianego hasła. Może spakowanie zdjęć w kupę" zipem pomoże.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.