Skocz do zawartości
  • 0

CO TO MOZE BYC???

RAJTEKZKS

Pytanie

Napisano

Mam serdeczna prosbe!Prosze o pomoc w zidentyfikowaniu tego obiektu,gdyz nie wiem co to moze byc.Jeden z kolegow zasugerowal mi wprawdzie co to moze byc ale nie bede pisal,azeby nie naprowadzac nz falszywy trop.Wykonane z cynku,srednica 3cm.Znajduje sie na tym nastepujacy napis:
2 B
24
Bite jak gdyby stemplem odwroconym i na odwrocie znajduje sie cyferka 5.Nadmienie ze znalazlem to przedmiot wna terenie MRU.Bede wdzieczny za wszelka pomoc!!!
Pozdrawiam
Rajtekzks

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Nie licz na odpowiedz bo niestety kopijnik ma racje,
zdjęcie jest beznadziejne i trudno ustalic co to jest.
Moze to być blaszka do kluczy , marka narzedziowa itp.
Postaraj sie lepsze zdjecie a ktos cos podpowie .
Napisano
Mój post miał uratować honor forum.
I udowodnić, że jednak ktoś coś wie", ale wiedza jest adekwatna do materiału przedstawionego.
Więc jeżeli autorowi zależy" to niech popracuje.
W podobnych przypadkach zwykłem mówić a co, ja wróżka".
:) pozdrowionka
Napisano

Mam serdeczna prosbe!Prosze o pomoc w zidentyfikowaniu tego obiektu,gdyz nie wiem co to moze byc.Jeden z kolegow zasugerowal mi wprawdzie co to moze byc ale nie bede pisal,azeby nie naprowadzac nz falszywy trop.Wykonane z cynku,srednica 3cm.Znajduje sie na tym nastepujacy napis:
2 B
24
Bite jak gdyby stemplem odwroconym i na odwrocie znajduje sie cyferka 5.Nadmienie ze znalazlem to przedmiot wna terenie MRU.Bede wdzieczny za wszelka pomoc!!!
Pozdrawiam
Rajtekzks

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie