bjar_1 Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 No no panowie ładne fanty! Gratulacje! :)pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 24 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2004 dzieki dzieki.twoje tez niczego sobie....:)pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 fajne te opisy kluczy" pewnie znacie Kube ( Kowala ) on ma ładne takie z obozu M za Gdańskiem pozdro -=OnyX=- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozi Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 Mam pyatnie co do tej odznaki. Dzisiaj wygrezbałem taką samą z ziemi ale nie mam pojęcia co to za odznaka.W miare możliwości prosze o informacje na jej temat na mejla roziko@o2.pl pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 Jest to niemiecka odznaka za rany" klasy chyba srebrnej (złotej?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 ta akurat jest srebna:)dziś wyskoczyła znowu blaszka : RES.151 AUGSBURG SCHW.R.FLAK ABT.2BATT nr żołnierza 101 grupa krwi Bzdjęcia wrzucimy wieczorem lub z ranapzdr.chinczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 25 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2004 no niezle niezle!ja sie w niedzielke rano wybieram ale raczej na pola,pozniej wrzuce foty z wypadu.jesli bedzie co fotografowac.p.s.Seba pojechal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 25 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2004 DO ONYXA!!.no ja znam osobiscie jedno miejsce gdzie takie blaszki sie trafiaja.ja kolegi nie znam.duzo osob tam chodzilo.moze jakies ciekawostki z tego miejsca??pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emil79 Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 Ach ten Gdańsk ciągle zaskakuje. Znalezione na pograniczu Gdańska-Sopotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emil79 Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 jeszcze jeden gadżet :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 Witamwidze że piękne fanty trafiacie,to ja tu mieszkam w gdyni przechodze kilometry lasu i same łuski,łuski i tylko łuski a tu Panowie takie fanty piękne trafiają,tylko pogratulować i jeszcze prośba do Pana the-truma żeby jak najczęscie nawiedzał nas taki mi fotkami jak sie smaemu niemoże znalesc to miło popatrzec co inny wyciagają.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 Pytanko do the_truma jak masz coś do puszczenia z odznak,odznaczeń niemieckich napisz meila na mmsim@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 26 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2004 Emil niezle gadzety,gratulacje,znaczek gdanski mega:)pozdro.ja wlasnie zaraz ide na wykopki.wieczorem wrzuce fotypozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 emil ja właśnie ide w teren...jak coś trafie to wrzuce:)...pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 aha emil wyślij mi fotki tej balszki wczorajszej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 harry no co ty z sebą brak kontaktu -separuje sie cwaniak jeden:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 zgodnie z obietnicą wczorajsza blaszka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 Panowie super fanty ,jakie macie wspaniałe tereny... Nie to co tutaj...pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodryl Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 Rzeczy z D.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodryl Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 Srebrna papierośnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodryl Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 Moja blaszka z D.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodryl Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 Orzełek oryginalnie pomalowany zieloną farbą:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodryl Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 Nowe blaszki z D.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodryl Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 pierwsza:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodryl Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 druga:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.