Skocz do zawartości

ostatnie wypady

HARRY

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 231
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Mam pyatnie co do tej odznaki. Dzisiaj wygrezbałem taką samą z ziemi ale nie mam pojęcia co to za odznaka.W miare możliwości prosze o informacje na jej temat na mejla roziko@o2.pl pozdro...

Napisano
ta akurat jest srebna:)
dziś wyskoczyła znowu blaszka : RES.151 AUGSBURG
SCHW.R.FLAK ABT.2BATT
nr żołnierza 101 grupa krwi B

zdjęcia wrzucimy wieczorem lub z rana
pzdr.chinczyk
Napisano
no niezle niezle!ja sie w niedzielke rano wybieram ale raczej na pola,pozniej wrzuce foty z wypadu.jesli bedzie co fotografowac.p.s.Seba pojechal?
Napisano
DO ONYXA!!.no ja znam osobiscie jedno miejsce gdzie takie blaszki sie trafiaja.ja kolegi nie znam.duzo osob tam chodzilo.moze jakies ciekawostki z tego miejsca??pozdr.
Napisano
Witam
widze że piękne fanty trafiacie,to ja tu mieszkam w gdyni przechodze kilometry lasu i same łuski,łuski i tylko łuski a tu Panowie takie fanty piękne trafiają,tylko pogratulować i jeszcze prośba do Pana the-truma żeby jak najczęscie nawiedzał nas taki mi fotkami jak sie smaemu niemoże znalesc to miło popatrzec co inny wyciagają.Pozdrawiam
Napisano
Pytanko do the_truma jak masz coś do puszczenia z odznak,odznaczeń niemieckich napisz meila na mmsim@interia.pl
Napisano
Emil niezle gadzety,gratulacje,znaczek gdanski mega:)pozdro.ja wlasnie zaraz ide na wykopki.wieczorem wrzuce foty
pozdro:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie