Gość Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 Zwracam sie do wszystkich z uprzejma prosba o udzielenie mi E-mailem nastepujacych informacji:- jakie sa wymogi azeby zostac konserwatorem zabytkow- jaka szkole trzeba ukonczyc azeby dostac dyplom „ konserwator zabytkow“- do czego upowaznia dyplom „ konserwator zabytkow“- czy istnieja w kraju jakies osrodki ktore ewentualnie prowadza kursy w tym kierunkuZ gory dziekuje za pozytywne ustosunkowanie sie do mojej prosby i szybka odpowiedz.Z powazaniemRoman Spokojny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 20 Wrzesień 2004 Share Napisano 20 Wrzesień 2004 A nie lepiej zabrać się za coś pożytecznego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiciu_r Napisano 3 Październik 2004 Share Napisano 3 Październik 2004 Pan czy też Pani końserwator zabytków prawnie musi mieć wszystko w dupie, oświadczam to z całą powagą bo mam doświadczenia w tym temacie. Może naprawdę lepiej zająć się czymś budzącym większy szacunek społeczny, może by tak zbierać złom lub naciągnąć bank na lewą pożyczkę.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comet.pl Napisano 12 Październik 2004 Share Napisano 12 Październik 2004 Wydział konserwacji zabytków jest na wydziale chemii i podlega on Wydziałowi sztuk pięknych na UMK w Toruniu. Mówimy tu o uniwerku. pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.