metalt Napisano 18 Wrzesień 2004 Autor Napisano 18 Wrzesień 2004 Witam Czy ktoś z Was szuka takim sprzętem???
wicja1 Napisano 21 Wrzesień 2004 Napisano 21 Wrzesień 2004 Podobno bardzo skomplikowany w obsłudze.Wybacz,że pytam,ale czy ty masz taki sprzęcik?
proscan Napisano 21 Wrzesień 2004 Napisano 21 Wrzesień 2004 Wicja, chyba myślisz o CSCOPE R1.CS 4ZX to stosunkowo prosty sprzęt. Chyba pierwszy wykrywacz CSCOP-A z trybem statycznym i dynamicznym.proscan
wicja1 Napisano 21 Wrzesień 2004 Napisano 21 Wrzesień 2004 Nie miałem go w ręku,ale gdzieś czytałem,że C-scope przestał go produkować ze względu na dość trudną obsługe i pewną kapryśność.Możliwe,że nie mam racji,są to tylko informację z drugiej ręki.Pozdrawiamwicja1
metalt Napisano 23 Wrzesień 2004 Autor Napisano 23 Wrzesień 2004 witamtak ja mam go od 10lat tzn miałem bo niedawno padł, ale zawsze chciałem go porownac z 2 takim samym sprzętem bo miałem wrażenie że z nim od początku coś nie było tak jak trzeba. Może i prawda że sprzęt kapryśny, ale to by wyszło jakby sie porównało doświadczenia, no ale widze ciężko z tym bedzie bo nikt takiego sprzęcika nie posiada. Czyzby tylko ja sie kiedyś na niego skusiłem, pięknymi folderami???
wicja1 Napisano 23 Wrzesień 2004 Napisano 23 Wrzesień 2004 Wcale się nie dziwię,że się skusiłeś.To piękny wykrywacz.A pytałem o niego bo byłem ciekaw jak sprawuje się w terenie.Prawda jest taka,że kupuje się oczami,nawet wykrywacze :)Pozdrawiamwicja1
pni Napisano 23 Wrzesień 2004 Napisano 23 Wrzesień 2004 Mam wrażenie, że C. Scopy są mało popularny w Polsce choć jest tu i dystrybutor i stały serwis i można do niegio kupić dodatki". Jak porównuje efekty mojego sprzętu (a mam R1) i podobnych to jest to naprawdę kawał dobrej elektroniki.
wicja1 Napisano 23 Wrzesień 2004 Napisano 23 Wrzesień 2004 To bardzo dobry sprzęt,ale popatrz na ceny.R1-ke można w Anglii kupić za 500GBP(activetoys.co.uk)w Polsce chyba ze 6 tysięcy.Chora różnica.Za dawnych czasów,gdy były holenderskie guldeny,opłacało sie kupować C-Scopa w Holandii.Euro i jego kurs zabiło tą opłacalność.Została tylko Anglia.
metalt Napisano 24 Wrzesień 2004 Autor Napisano 24 Wrzesień 2004 WitamW terenie pisuje sie nieźle dobry na monetki i militaria, choć miałem wrażenie że czasami coś mu brakowało porównując osiągi z instrukcją.hehehe już sie nie spisuje dobrze w terenie, choć na 10 lat chodzenia (z przerwami) to miał prawo kiedyś sie zepsuć. Osiągi - myśle że to kwestia wprawy i odpowiedniego ustawienia, tak jak w każdym sprzęcie i zależy co sie szukaNie miałem okazji porównać z innym sprzętem tak jak np. R1 czy minelabem choć te sprzęty są o wiele nowszej produkcji. Coć przyznac musze że zastanawiałem sie nad zmianą na minelab explorer XS ale ta cena
proscan Napisano 27 Wrzesień 2004 Napisano 27 Wrzesień 2004 A na czym polega problem z Twoim wykrywaczem? Napisz na priv, jeśli nie jest to problem, który nie zaintersuje ogółu (potencjalnych) uzytkowników CSCOPE-a.proscan
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.