SZZ Napisano 15 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2004 Witam,czy ktoś spośród Was wybiera się w niedzielę nad Bzurę?Pozdrawiam,SZZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duff Napisano 17 Wrzesień 2004 Share Napisano 17 Wrzesień 2004 Ja będę. Tylko nie wiem jeszcze czy inscenizacja będzie w tą sobote czy niedziele i o której godzinie. Może wie ktoś dokładnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duff Napisano 17 Wrzesień 2004 Share Napisano 17 Wrzesień 2004 OK już wszysto wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 Jak dotrzecie z Bzury ,to napiszcie jak było... Ja niestety nie mogłem pojechać :(bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gudek82 Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 Witam wszystkich forumowiczów. Chciałem pochwalić sie że byłem dziś nad Bzurą na rekonstrukcji :).Ogólnie oprócz małego wypadku w którym na chwilke przerwana była rekonstrukcja imprezka się udała wszystko było dopięte na ostatni guzik . Mam prośbe niemiałem ze sobą cyfrówki jeżeli ktoś z was robił fotki prosiłbym by wrzucił fotki na necik bo naprawde jest na co popatrzeć.Apropos pozdroofka dla ŁOSIA PZDR. Gudek82 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 Fotki wrzuciłem do działu Grupy rekonstrukcyjne, niestety nie mogłem zrobić idealnych ujęć ze względu na swoją pozycję na widowni (gdzieś w 5 szeregu ludzi) i miałem ograniczoną widoczność, musiałem robić zdjęcia trzymając aparat nad sobą, żeby głów nie ująć, niestety mi to nie za bardzo szło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miq Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 WitamJa tez dopiero wrocilem do domku po bzurze.Biegalem z kumplami z naszej grupy28pp Strzelcy Kaniowsy ŁÓDŹ ale z powodu malego stanu zostalismy dołączeni do CytadeliJestem okropnie zmeczony dlatego bede pisal pozniej ide polozyc sie spac.Dobranoc zolnierze znad Bzury MIQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.