leserek Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 ten wzor takze mnie zastanawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leserek Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 ten orzeł z łyżki to chyba amerykański. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leserek Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 a to bylyby jaja bo znaleziony w domu na wiosce niemieckiej jak cholera :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 Witam fachowców od sprzętu kuchennego, prosze o identyfikacje tej niebieskiej menażki (stalowa emaliowana na niebiesko bez sygnatur)Wykopana razem z pruską manierką i niezbędnikiem. Pozdrawiam. Żaku!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 to prusak menażka wz10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 Dzięki bardzo za EXPRESOWĄ odpowiedź!!!!!!!pozdr Żaku!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkow Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 Oto ciekawostka. menażka pruska wz.10 z sygnaturą na emalii właściciela conrada". może dowiem sie co oznacza ing 17".pozdrawiam. Romko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skumin Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 Nie specjalny stan, ale taką znalazłem ...Bicie ESCHEBACH RADEBERG 15Pozdrawiam Skumin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 producenta i rok, Ale ciężko jest odkryć gdzie była fabryka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk6 Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 świerzo wyciągnięta ze strychu :) . tylko cała w brudzie, który wszedł we wszelkie zakamarki m.in. zasłonił też bicia. jak ją naljepiej wyzyścić tak żeby nie zniszczyć bić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk6 Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 gorsza strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 moczyć i czyścić mleczkiem do czyszczenia- ale bez drobin ściernych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk6 Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 wyczyściłem manierke ale nie widze zadnych bić na szyjce ani na spodzie. ruscy produkowali tez manierki bez bić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 może po prostu bicia były słabo odbite (zdarza się) i starły się z czasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 Nno w końcu mam cyfrówkę. Więc możecie spodziewać się wkrótce paru fotek :-). NA początek mój kubek do kawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 i widok od spodu. Ładna KM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 Fotka lekko trącająca sprawy kuchenne. wykopana muszla na śmietnisku obok koszar. używa się ich do dziś jako miseczek do niekórych dań w restauracjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 oto moja kolekcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Luty 2006 Autor Share Napisano 17 Luty 2006 A oto mój ostatni nabytek - rosyjska szklana manierka ,sygnowana 'Ч.3.' :)pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 no i mój polski niezbedniczek:) sygnowany MS Wojsk" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.