Skocz do zawartości

Krew zalewa......

Gunship!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam! Wroociłem niedawno z tygodniowego wypadu na Festung Hela". Klimacik jak zwykle genialny. Pogoda dopisała. Kobieta też - nie marudziła :) wszystko byłoby fajnie gdyby nie jedno... CO ZA DEBIL NIE ZAKOPUJE PO SOBIE DOŁKÓW???????
KURNA!! SAVOIR-VIVRE PRZY KOPANIU TEŻ OBOWIĄZUJE.
Jak się coś wykopuje - to się po sobie sprząta!!!!
Dół wychapany saperką - widać że coś wyciągnięte - a obok leży to co nie potrzebne, wzbogacone o kilka puszek po piwie.
Jak ktoś idzie nie ostrożnie to można sobie noge złamać...
To nie byli złomiarze - tylko fanciarze". Bo złomu to pełno luzem po lesie leży...

Post ten ma na celu przypomnienie że należy po sobie sprzątać :)

Pozdrawiam

Gunship
Napisano
Wszędzie tak jest. Jedynie trzeba życzyć spotkania takich w lesie i sprawienia im oklepu". Normalne gadanie nie skutkuje...

pzdr

bjar_1
Napisano
Na zachodzie podobnie. mnie też krew zalewa na takie niechlujstwo. pozostawianie dołków jest jednym z powodów które powodują, że leśnicy patrzą na nas krzywo, i co najgorsze wydaje mi się, że tego się nie zwalczy.
pozdr. wons
Napisano
znalazłem 2x40mm 1x105mm ale wszystko w stanie nie wskazujacym na zabranie ze sobą - rozsypałoby się :)
No i sporo stuffu" od wąskotorówki - szyny, mocowania do podkładów - i troche spilek do drutu kolczastego
Napisano
Oklep może skutkować pewnymi przykrymi konsekwencjami prawnymi dla klepiącego i nikłymi efektami jeśli chodzi o klepanego. Skoro tak lubią dołki to proponuję saperka w dłoń i 5 do 10 tys. sadzonek sosny do zasadzenia. Efekty i poprawa gwarantowane.
Ironrat
Napisano
Oklep może skutkować pewnymi przykrymi konsekwencjami prawnymi dla klepiącego i nikłymi efektami jeśli chodzi o klepanego. Skoro tak lubią dołki to proponuję saperka w dłoń i 5 do 10 tys. sadzonek sosny do zasadzenia. Efekty i poprawa gwarantowane.
Ironrat
Napisano
heh - niom :) w przypadku Helu - to mogli by zasadzać na nowo spalone połacie lasu i zagajników... bo troche tego poszło z dymem :( niestety
Co do metody popartej siłą piąchy (tudzież saperki) to miło by było i sympatycznie :) no ale... cóż :|

Cieszę się że mam poparcie :)

Pozdrawiam

Gunship

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie